Follow us

4 tips για να προσθέσεις γαλλική φινέτσα στο χειμερινό ντύσιμό σου

Οι στιλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς σαν μία κομψή Γαλλίδα.

4 tips για να προσθέσεις γαλλική φινέτσα στο φθινοπωρινό ντύσιμό σου Splash/Ideal Images

Οι Γαλλίδες είναι οι γυναίκες με την ανυπέρβλητη και αδιαμφισβήτητη κομψότητα, που μας εμπνέουν ξανά και ξανά. Το στιλ τους πάντα θα είναι ένα study case για εμάς, αφού κάθε σεζόν έχει κάτι καινούργιο και ενδιαφέρον να μας μάθει. Αυτή τη φορά θα κάνουμε λόγο για 4 στιλιστικά tips που θα προσφέρουν στις δικές σου χειμερινές εμφανίσεις τη γαλλική φινέτσα.

French Style | Το Ηow to για να ντυθείς σαν μία κομψή Γαλλίδα

Επέλεξε χαλαρές γραμμές | Οι Γαλλίδες αποφεύγουν τα στημένα looks και προτιμούν πιο αβίαστα κομμάτια, που πέφτουν χαλαρά πάνω στο κορμί τους. Οι στενές γραμμές απορρίπτονται και οι cool loose κερδίζουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Τα slingbacks είναι τα go to παπούτσια τους | Τα συγκεκριμένα υποδήματα έχουν κερδίσει τις καρδιές των Γαλλίδων, αφού είναι η πιο άνετη εκδοχή των ψηλοτάκουνων: Συνδυάζουν τη θηλυκότητα τους με την απαραίτητη άνεση, που χρειάζονται, καθώς περπατούν όλη μέρα στους πολυσύχναστους δρόμους. Για το απόλυτο parisian look εμείς θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε slingbacks με διχρωμία.

Δερμάτινη crossbody τσάντα | Σε παλαιότερο άρθρο είχαμε κάνει αναφορά στον έρωτα των Γαλλίδων με τις crossbody τσάντες. Τις λατρεύουν για πολλούς λόγους αλλά ο κυριότερος είναι πως τους αφήνει ελεύθερα τα χέρια. Οι Γαλλίδες για τις καθημερινές τους εμφανίσεις εμπιστεύονται πάντα τις crossbody τσάντες τους, οι οποίες φέρουν δερμάτινη όψη, διαχρονικό look και μία μινιμαλιστική κομψότητα που ταιριάζει με κάθε τους look.

Οι μίντι ντένιμ φούστες δίνουν το παρών στο γαλλικό street style | Οι μίντι φούστες μπορεί να έχουν επιστρέψει δυναμικά στις τάσεις της μόδας, όμως, για τις Γαλλίδες ποτέ δεν έφυγαν. Οι περισσότερες έχουν επενδύσει σε μία μίντι ντένιμ φούστα, καθώς τους παρέχει τη μέγιστη στιλιστική ευελιξία αλλά και την ανεπιτήδευτη κομψότητα που πάντα αναζητούν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ