Follow us

Όλες οι celebrity εμφανίσεις από την παρουσίαση της A/W22 Studio συλλογής της H&M

Οι H&M δημιουργίες που φόρεσαν οι celebrities.

Ευγενία Σαμαρά-Τόνια Σωτηροπούλου NDP Photo Agency

Μία βραδιά γεμάτη από μόδα, νέες τάσεις, χρώματα και υφές, glam και λάμψη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι ήταν καλεσμένοι στο party που διοργάνωσε η H&M για την παρουσίαση της νέας A/W22 Studio συλλογής. Πιο συγκεκριμένα, η collection πρόκειται να είναι διαθέσιμη στο hm.com από τις 13 Οκτωβρίου και με αυτή την αφορμή οι fans του high street brand μόδας συγκεντρώθηκαν στο showroom για γιορτάσουν την εν λόγω κυκλοφορία. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν δημοσιογράφοι μόδας, influencers αλλά και celebrities που επιλέγουν συχνά δημιουργίες της H&M για τις εμφανίσεις τους.

Ανάμεσα στους πιο καλοντυμένους ήταν σίγουρα η Τζωρτζίνα Λιώση με κοτλέ κοστούμι σε hot pink απόχρωση, η Δανάη Μιχαλάκη με mini κρουαζέ φόρεμα σε κρεμ τόνο και σατινέ υφή, η Νικολέττα Ράλλη με δερμάτινο jumpsuit, η Τόνια Σωτηροπούλου με midi φόρεμα, η Ευγενία Σαμαρά με δερμάτινο παντελόνι και πουά τοπ, αλλά και η Καίτη Γκραμμά με total look σε κίτρινο neon χρώμα.

Διαβάστε Επίσης

H νέα Studio συλλογή της H&M, η οποία ονομάζεται "Neo Real” εμπνέεται από τη διαστημική εποχή της μόδας. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία φουτουριστική συλλογή που συνδυάζει τα έντονα χρώματα και τις τολμηρές σιλουέτες. Ανάμεσα στα κομμάτια που έχουμε ήδη ξεχωρίσει είναι το φούξια άνορακ, τα co-ords σε metallics, τα σακάκια με παγιέτες αλλά και τα εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως τα γυαλιά ηλίου Sci-Fi και το κολιέ από στρας.

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς 

Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη-Δανάη Μιχαλάκη-Αναστασία Τσιλιμπίου-Τζωρτζίνα Λιώση

Τάνια Μπρεάζου

Νικολέττα Ράλλη

Ευγενία Σαμαρά-Τόνια Σωτηροπούλου

Άννα Μαρία Βέλλη

Ιλένια Ουίλιαμς-Μαρία Ηλιάκη

Ρούλα Ρέβη-Αποστόλης Τότσικας

Ραμόνα Βλαντή

Δανάη Μιχαλάκη

Καίτη Γκραμμά

 Όλγα Ντάλλα

Έλενα Γαλύφα

Γεωργία Αβασκαντήρα

Δήμος Αναστασιάδης-Τζένη Θεωνά

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ