Follow us

Το BSB φόρεμα της Φαίης Σκορδά που αναδεικνύει τις γυναίκες με ξανθά μαλλιά

Η Φαίη Σκορδά τράβηξε το ενδιαφέρον μας με το κολακευτικό φόρεμά της.

Φαίη Σκορδά NDP

Η Φαίη Σκορδά μας καλημερίζει καθημερινά από το πλατό του ΣΚΑΙ και την πρωινή της εκπομπή με το μεγαλύτερο χαμόγελο αλλά και με stylish εμφανίσεις, οι οποίες πάντα μαγνητίζουν την προσοχή μας. Πότε επιλέγει κομψά κοστούμια και πότε άκρως θηλυκά looks, που προσφέρουν στιλιστική έμπνευση τόσο για το καθημερινό ντύσιμο όσο και για το επίσημο. Αυτή τη φορά μπήκε στο στιλιστικό ραντάρ μας με ένα κομμάτι από το ελληνικό fashion brand BSB, που αναδεικνύει ιδιαίτερα τις γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μαλλιά, όπως είναι τα ξανθά της Φαίης Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά με το φόρεμα που ταιριάζει ιδανικά στις γυναίκες με ανοιχτά μαλλιά

Πέρα από κομψούς οδηγούς αγοράς, τάσεις και χρήσιμα tips, είναι σημαντικό να ανακαλύπτεις μέσα από τα άρθρα στο MissBloom εκείνα τα fashion items και τα looks που ταιριάζουν σε εσένα και ανταποκρίνονται πλήρως στις στιλιστικές σου ανάγκες. Σκοπός, άλλωστε, είναι να εξελίξεις το προσωπικό σου στιλ και να ντύνεσαι σαν την πραγματική fashionista, που επιθυμείς να είσαι. Για αυτό και σήμερα θα σου δείξουμε το φόρεμα που ταιριάζει στις γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Ο λόγος για το BSB σχέδιο που φόρεσε η Φαίη Σκορδά σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα μίντι φόρεμα σε στενή γραμμή, που αγκαλιάζει κολακευτικά το γυναικείο σώμα, φέρει τιράντες και μία sweatheart λαιμόκοψη. Το φόρεμά, που έχει την υπογραφή της BSB έχει γαλάζια απόχρωση, που πάντα κολακεύει τις γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μαλλιά, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά τους. Η ίδια ούσα ξανθιά το επέλεξε ακριβώς για αυτό το λόγο -πέρα από το κομψό σχέδιο του και την κολακευτική γραμμή του. Η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε το look της με μεταλλιζέ μπλε πέδιλα, δημιουργώντας το απόλυτο look για μία βραδινή έξοδο.

Loading...

Φέτος τον χειμώνα μην φοβηθείς να φορέσεις έντονα χρώμα και ειδικά εκείνα που σου ταιριάζουν, όπως το γαλάζιο. Το styling είναι προσωπική υπόθεση και πρέπει να ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες, οπότε στην επόμενη επίσημη έξοδο σου προτίμησε το φόρεμα της Φαίης Σκορδά από τη BSB.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ