Follow us

H Carpisa τσάντα που λατρεύουν οι Μιλανέζες αυτή τη φθινοπωρινή σεζόν

H stylish τσάντα από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της Carpisa που θα κρατήσεις στην καθημερινότητα σου.

H Carpisa τσάντα που λατρεύουν οι Μιλάνεζες αυτή τη φθινοπωρινή σεζόν Pixel Formula

Το ξέρουμε πως είναι αρκετά δύσκολο να βρεις την ιδανική τσάντα για την καθημερινότητά σου, αφού οι στιλιστικές ανάγκες σου πληθαίνουν, όπως επίσης και οι απαιτήσεις σου. Χρειάζεσαι ένα σχέδιο που να είναι αρχικά κομψό, ώστε να προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου και πιο πολύ σε εκείνες που δεν έχεις προσπαθήσει αρκετά. Από την άλλη πρέπει να είναι πραγματικά ευέλικτη για να ταιριάζει με κάθε πιθανό συνδυασμό ρούχων και αισθητικών, που κρύβονται στην γκαρνταρόμπα σου. Βέβαια, θα πρέπει να είναι και ευρύχωρη για να χωρέσει όσα θα χρειάζεσαι σε καθημερινή βάση. Σε όλα αυτά ανταποκρίνεται η stylish τσάντα της Carpisa από τη νέα της φθινοπωρινή συλλογή.

Η τσάντα must have της σεζόν που δεν θα σταματήσεις να κρατάς αυτή και την επόμενη σεζόν | Έχει κερδίσει και τις κομψές Μιλανέζες

Ο λόγος για την τσάντα χειρός της Carpisa, που έχει δερμάτινη όψη και ένα άκρως διαχρονικό σχέδιο. Είναι μία κλασική επιλογή, που πάντα θα δείχνει επίκαιρη και θα αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό σύνολό σου. Έχει δυναμικό look και αποπνέει μία μινιμαλιστική κομψότητα, που έχει κερδίσει τις καρδιές των Μιλανέζων. Οι συγκεκριμένες fashionistas φημίζονται για το στιλ τους, που βασίζεται σε διαχρονικά κομμάτια με έντονο χαρακτήρα. Αν, λοιπόν, κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης των Μιλανέζων, τότε σίγουρα αξίζει και τη δική σου.

Η τσάντα της Carpisa ονομάζεται ''Catalina'' και κυκλοφορεί πέρα από την ευέλικτη nude απόχρωση, σε άλλες τέσσερις: Μπλε, κόκκινο, μαύρο και μωβ. Η ''Catalina'' είναι ευρύχωρη, έχει έξυπνο σχεδιασμό στο εσωτερικό της με χρήσιμες τσέπες και φέρει και ένα matching μακρύ λουρί έτσι ώστε να μπορείς να τη φορέσεις και ως crossbody, ενώ έχει το ιδανικό μέγεθος για να μην σε βαραίνει αλλά ταυτόχρονα να χωράει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα σου. Θα τη βρεις παρακάτω.

H Carpisa τσάντα που λατρεύουν οι Μιλανέζες αυτή τη φθινοπωρινή σεζόν
Τσάντα χειρός με λουρί και δερμάτινη όψη, Carpisa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ