Follow us

Αυτό είναι το πιο διάσημο fashion item για το 2022 | Έχει 366 εκατομμύρια αναζητήσεις στο TikTok

Ποιο item έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ τις fashionistas στο TikTok;

street style Splash News / Ideal Image

Το TikTok έγινε ευρέως γνωστό την περίοδο της καραντίνας, όταν το scroll down στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν μία από τις πιο βασικές δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας. Παρόλα αυτά, αυτό το τόσο ιδιαίτερο μέσο δικτύωσης έχει καταφέρει να διατηρήσει το hype του και ο λόγος είναι πως ο καθένας μπορεί να βρει σε αυτό ό,τι τον ενδιαφέρει. Βίντεο για βιβλία ή διακόσμηση, βίντεο για ταξίδια ή vlogs, βίντεο με χορογραφίες ή σκυλάκια/γατάκια και φυσικά βίντεο που αφορούν τη μόδα. Κάνοντας ένα scroll down στο TikTok, μία fashionista μπορεί να βρει ακριβώς το περιεχόμενο που την αφορά. Στιλιστικά tips και combos, έμπνευση για looks, hauls κλπ.

Από όλο αυτό το πλούσιο περιεχόμενο όμως, υπάρχει ένα fashion item που έχει καταφέρει να κερδίσει σε τεράστιο βαθμό τη fashion κοινότητα του TikTok, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 366 εκατομμύρια αναζητήσεις που αυξάνονται καθημερινά. Ο λόγος για τις ολόσωμες φόρμες, ένα από τα πιο άνετα και πρακτικά one pieces της γυναικείας γκαρνταρόμπας που το TikTok έχει αναδείξει ως το πιο διάσημο item του 2022.

Κάνοντας αναζήτηση το hashtag #jumpsuit στο TikTok, τα βίντεο που παρουσιάζονται είναι εκατομμύρια, ώστε να καλύψει κάθε θεματική ή απορία που μπορεί να έχει κάποια γυναίκα αναφορικά με τα jumpsuits. Που μπορείς να βρεις τα πιο κομψά σχέδια ή πώς θα φορέσεις μία ολόσωμη φόρμα σε διάφορες περιστάσεις. Γιατί έχουν ενθουσιαστεί όμως τόσο πολύ οι fashion TikTokers με αυτό το item;

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα από τα κομμάτια που βοηθά κάθε σύγχρονη γυναίκα να ντυθεί προσεγμένα στην καθημερινότητά της χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Αρκεί να συνδυάσει ένα denim ή υφασμάτινο jumpsuit είτε με flat παπούτσια όπως τα sneakers, τα loafers ή οι μπαλαρίνες είτε με ψηλοτάκουνα όπως τα πέδιλα ή οι γόβες. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για day to night εμφανίσεις. Ακριβώς την ίδια άποψη έχουν και οι A-Listers της μόδας, οι οποίες επέλεξαν τις ολόσωμες φόρμες για τις εμφανίσεις τους στα fashion weeks.

Αυτό είναι το πιο διάσημο fashion item για το 2022 | Έχει 366 εκατομμύρια αναζητήσεις στο TikTok
Η Alessandra Ambrosio στο show της Alberta Ferretti στην Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να ανανεώσεις το στιλ και τη γκαρνταρόμπα σου, σίγουρα αξίζει να σου κάνει influence αυτή η τάση του TikTok. Εμπλούτισε τη συλλογή σου με jumpsuits σε διαφορετικά χρώματα ή ακόμα και μοτίβα, τα οποία θα αναβαθμίσουν το καθημερινό ντύσιμό και τη διάθεσή σου.

Editor's Picks

Ολόσωμη φόρμα με χρυσά κουμπιά και ζώνη Lynne

Denim ολόσωμη φόρμα H&M

Ολόσωμη φόρμα με σατινέ ζώνη Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ