Follow us

Επιστροφή στις ρίζες | H Pink Woman τιμά την ελληνική παράδοση μέσα από τη χειμερινή καμπάνια της

Η Pink Woman αποτίνει φόρο τιμής στο παρελθόν από το οποίο εμπνέεται για να σχεδιάσει το μέλλον.

Επιστροφή στις ρίζες | H Pink Woman αποτίνει φόρο τιμής στην ελληνική παράδοση μέσα από τη φθινοπωρινή καμπάνια της Courtesy of Pink Woman

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη εποχή στη βιομηχανία της μόδας, οι καταναλωτές κάνουν στροφή προς την εγχώρια μόδα δίνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε fashion brands που είναι ελληνικά. Ένα από τα πιο διάσημα της ελληνικής αγοράς, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού μέσα από κομψές συλλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, είναι η Pink Woman, η οποία μας καλεί να γυρίσουμε πίσω στις ρίζες μας.

Επιστροφή στις ρίζες | H Pink Woman τιμά την ελληνική παράδοση μέσα από τη χειμερινή καμπάνια της

Το fashion brand δημοσίευσε τη νέα του καμπάνια για τη χειμερινή συλλογή '22-23 και φέρει τον τίτλο ''Country of origin: Greece''. Με τον φακό του καταξιωμένου φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού, η Pink Woman επιχειρεί να αποδώσει την αίσθηση της επιστροφής στις ρίζες μας. Παρά τις τάσεις της εποχής, μας καλεί να πάρουμε για λίγο απόσταση από τον κόσμο της τεχνολογίας και της ταχύτητας κάνοντας μια παύση για να αναλογιστούμε από πού ξεκινήσαμε, δηλαδή τις ρίζες μας.

Courtesy of Pink Woman

Ουσιαστικά, η Pink Woman αποτίνει φόρο τιμής στο παρελθόν, από το οποίο εμπνέεται για να σχεδιάσει το μέλλον. Η παράδοση και οι ρίζες γίνονται η κινητήρια δύναμη για τη Pink Woman, έτσι ώστε να συνεχίσει να σχεδιάζει και να δημιουργεί επίκαιρες συλλογές. Έτσι, μέσα την Winter Campaign '22-23 ''Country of origin: Greece'' βλέπουμε εικόνες γνώριμες. Το παραδοσιακό και διαχρονικό ελληνικό χωριό αποτελεί συνειρμικά την εικόνα του τόπου μας. Με τρόπο έντεχνο, τα μοντέρνα σχέδια μπλέκονται με τα παραδοσιακά μοτίβα, δημιουργώντας τη στιγμή συνάντησης της μόδας με την παράδοση.

Courtesy of Pink Woman

Όσον αφορά τη χειμερινή συλλογή, η Pink Woman φρόντισε να σχεδιάσει cozy κομμάτια, που θα σε κρατήσουν άνετη και κομψή στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. Τα πλεκτά κομμάτια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού αποτελούν τον ''MVP'' της χειμερινής γκαρνταρόμπας. Ζακέτες και τοπ με ζεστό knitted look θα κάνουν update στο προσωπικό σου στιλ. Ανάμεσα στα νέα fashion items της Pink Woman θα ανακαλύψεις και τα must have μποτάκια της σεζόν σε μαύρο χρώμα και φλατ σχέδιο, έτσι ώστε να τα φοράς από το πρωί έως το βράδυ για day-to-night looks.

pink woman

Από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ευκολοφόρετα basics όπως το ζιβάγκο, το μίντι φόρεμα για όλες τις ώρες της ημέρας και τα άνετα τζιν. Επίσης, η Pink Woman προτείνει να υιοθετήσεις την hot τάση των cargo παντελονιών όπως επίσης και εκείνη που επιβάλει το hot μοτίβο snake aninal print. Τα πανωφόρια έχουν και αυτά την τιμητική τους στη νέα συλλογή και θα ανακαλύψεις κομψά puffer σχέδια, ενώ για να ολοκληρώσεις σωστά το χειμερινό look σου η Pink Woman προτείνει κασκόλ σε διαχρονικά σχέδια.

Shop the looks

Αυτά και άλλα πολλά θα βρεις στη νέα συλλογή της Pink Woman πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω θα ανακαλύψεις τα κομμάτια της νέας καμπάνιας στο απόλυτο shopping guide μας.

Αρβυλάκια σε όψη δερματίνης με αγκράφα, Pink Woman

Μακριά πλεκτή ζακέτα, Pink Woman

Πουκάμισο με λαχούρια και δέσιμο, Pink Woman

Cargo ντένιμ με λεπτομέρεια στο τελείωμα, Pink Woman

Πλεκτή ζακέτα με κουμπιά, Pink Woman

Midi φόρεμα με σούρα και απαλή υφή, Pink Woman

Μποτάκια σε όψη δερματίνης με λάστιχο, Pink Woman

Μακρύ καπιτονέ γιλέκο, Pink Woman

Ριπ flared παντελόνα, Pink Woman

Mom fit ντένιμ, Pink Woman

Midi πλισέ φούστα με print, Pink Woman

Πουκάμισο με print και μάο γιακά, Pink Woman

Κασκόλ με ριγέ λεπτομέρειες, Pink Woman

Wide leg ντένιμ παντελόνι, Pink Woman

Πλεκτό ζιβάγκο, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ