Follow us

Αυτό το Oysho μπουφάν θα είναι η πιο cozy συντροφιά στις κρύες ημέρες

Το μπουφάν που θα επέλεγε μία fashionista αυτή τη σεζόν.

street style Splash News / Ideal Image

Η θερμοκρασία που χαμηλώνει συνεχώς λειτουργεί ως reminder για όλες μας πως το φθινόπωρο έχει φτάσει και ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να ξεκινήσουμε τις αγορές μας σε ρούχα, πανωφόρια και αξεσουάρ που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τη χαμηλή θερμοκρασία με κομψότητα. Από όλα τα items που χρειάζεται να προσθέσουμε στη φθινοπωρινή και γκαρνταρόμπα μας, τα μπουφάν είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού μας προστατεύουν από το κρύο και είναι το πρώτο κομμάτι που κλέβει τις εντυπώσεις σε μία εμφάνιση.

Όσον αφορά στα outerwear trends, τα puffer μπουφάν έχουν καταφέρει να διατηρήσουν με επιτυχία τη θέση τους στη λίστα των τάσεων, κερδίζοντας μάλιστα τον τίτλο του πιο cozy πανωφοριού. Είτε θέλεις ένα μπουφάν για την καθημερινότητα, είτε ένα ζεστό πανωφόρι που θα φορέσεις στις χειμερινές εξορμήσεις σου, ένα puffer jacket είναι μία από τις καλύτερες αγορές που μπορείς να κάνεις.

Διαβάστε Επίσης

Κάνοντας τη δική μας έρευνα, ξεχωρίσαμε ένα καπιτονέ μπουφάν από τη νέα συλλογή της Oysho, που αξίζει την προσοχή σου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα καπιτονέ κοντό μπουφάν που έχει δημιουργηθεί από υδροαπωθητικό υλικό, έχει τσέπες και ρυθμιζόμενο λάστιχο ώστε να το προσαρμόσεις στη σιλουέτα σου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προσφέρει η Oysho στην περιγραφή του, το εν λόγω μπουφάν μπορείς να το φορέσεις σε θερμοκρασίες από 7 έως μείον 20, ενώ είναι ιδανικό ακόμα και για βροχή ή χιόνι. Το ιδιαίτερο χρώμα του, το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο ενώ συνδυάζεται εύκολα με διάφορα looks. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να υποδεχτείς προετοιμασμένη τη νέα σεζόν, αυτό το μπουφάν είναι μία must have αγορά.

Το must μπουφάν της σεζόν

Καπιτονέ μπουφάν FLOWER DOWN® Oysho
Καπιτονέ μπουφάν FLOWER DOWN® Oysho

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ