Follow us

Η Βίκυ Καγιά σε χαλαρή βόλτα με ένα look που μοιράζει έμπνευση

Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει δείχνει δύο σημαντικά στιλιστικά tips.

βίκυ καγιά instagram

Η Βίκυ Καγιά έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στον χώρο της μόδας έχει δημιουργήσει τη δική της στιλιστική ταυτότητα. Μάλιστα, τη γνώση που έχει μαζέψει από τη βιομηχανία της μόδας, του στιλίστες και τους σχεδιαστές της, την μεταλαμπαδεύει μέσω της εκπομπής μόδας που παρουσιάζει ''Shopping Star'', του ριάλιτι ''Greece's Next Top Model'', αλλά και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικά στον δεύτερο αφήνεται πιο ελεύθερη και μοιράζεται tips και ιδέες για styling με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σήμερα, όμως, η παρουσιάστρια μας απασχόλησε με μία πρόσφατη εμφάνιση της στο κέντρο της Αθήνας, την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του NDP. Η Βίκυ Καγιά μοίρασε στιλιστική έμπνευση με το look της, καθώς σου αποκαλύπτει δύο σημαντικά στιλιστικά tips για να φορέσεις το λευκό παντελόνι τους κρύους μήνες του χειμώνα και έναν κομψό τρόπο για να φορέσεις σαν πραγματική fashionista τα αθλητικά παπούτσια.

Styling tips | Η Βίκυ Καγιά με ένα look που πρέπει να αναδημιουργήσεις

Ο λόγος για την παρακάτω εμφάνιση, όπου η Βίκυ Καγιά φοράει ένα λευκό ψηλόμεσο παντελόνι σε loose γραμμή με μαύρη φαρδιά ζώνη που δίνει σχήμα στη σιλουέτα της, μαύρο τοπ, oversized ριγέ blazer, λευκά sneakers, μαύρη τσάντα ώμου με περίτεχνη αλυσίδα, cat eye γυαλιά ηλίου και chunky χρυσούς κρίκους, που λατρεύουν οι fashionistas.

H Βίκυ Καγιά ήθελε να παραμείνει άνετη καθ' όλη τη διάρκεια της βόλτας της, για αυτό και πρόσθεσε τα λευκά sneakers της, τα οποία ταιριάζουν υπέροχα με το relaxed office look της. Επίσης, η ίδια για να δημιουργήσει ένα ομοιόμορφο σύνολο με το λευκό παντελόνι συνδύασε σκουρόχρωμα κομμάτια και αξεσουάρ, φέρνοντας τη φθινοπωρινή διάθεση στο look της.

Η Βίκυ Καγιά σε χαλαρή βόλτα με ένα look που μοιράζει έμπνευση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ