Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το τζιν που κολακεύει τις γυναικείες καμπύλες – και ειδικά φέτος είναι μεγάλη τάση

Η παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά τα κομμάτια που κολακεύουν τη σιλουέτα της- Πως φόρεσε το τζιν της;

MissBloom TEAM
Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το τζιν που κολακεύει κάθε γυναικείο σωματότυπο – και ειδικά φέτος είναι μεγάλη τάση! NDP

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες - αν όχι η κορυφαία- και η μακρά της πορεία στην ελληνική τηλεόραση μας φέρνει στο νου πολλές λαμπερές στιγμές εντός και εκτός πλατό. Το στιλ της ταυτίστηκε με την πηγαία θηλυκότητα, το glam και το girly (οι παστέλ αποχρώσεις, ιδίως το ροζ, ήταν πάντα ανάμεσα στις αγαπημένες της), αλλά κυρίως με αυτό που αποτελεί βασικό κανόνα στο στιλ: το είσαι και να αισθάνεσαι ο εαυτός σου μ' αυτό που φοράς. Και η Ελένη Μενεγάκη ήταν πάντα αυτό: μία γυναίκα με προσωπικό στιλ και άποψη.

Έχοντας, λοιπόν, γράψει άπειρες ώρες στον τηλεοπτικό αέρα, που σημαίνει βεβαίως και πολλές διαφορετικές εμφανίσεις στο πλατό, αλλά και σε εκδηλώσεις, η παρουσιάστρια έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια μία πιο σοφιστικέ αλλά και πιο casual διάθεση στο ντύσιμό της, και στη γκαρνταρόμπα της, αυτή που μοιράζεται εκτός και εντός στούντιο, θα βρεις κομμάτια που αποτελούν staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Βεβαίως, δεν αγνοεί τις τάσεις της μόδας, φροντίζει όμως να κάνει δικές της αυτές που της ταιριάζουν.

Μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν που είδαμε σ' ένα πρόσφατο outfit της παρουσιάστριας είναι το τζιν παντελόνι - "καμπάνα". Με αέρα 70s, τα τζιν - "καμπάνα" έκαναν δυναμική εμφάνιση στις πασαρέλες τις σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022, προσφέροντας μεγάλη ικανοποίηση στις περισσότερες γυναίκες. Κι αυτό, γιατί όπως γνωρίζουμε, πρόκειται για μια σιλουέτα που κολακεύει κάθε γυναικείο σωματότυπο, κυρίως όμως τις γυναίκες με καμπύλες. Το flare άνοιγμα στο τελείωμα του παντελονιού φέρνει μία ισορροπία και δημιουργεί μια ελκυστική αρμονία με τις καμπύλες του σώματος.

H Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, έκανε ένα συνδυασμό που ακολουθεί την επικαιρότητα της μόδας: φόρεσε το ανοιχτόχρωμο τζιν της με ένα λευκό tank top- άλλη μεγάλη τάση της χρονιάς - κι ένα σκούρο ντένιμ τζάκετ πετυχαίνοντας το απόλυτο casual look, το οποίο συμπληρώνουν τα διαχρονικά μαύρα γυαλιά ηλίου και η δερμάτινη ζώνη με αγκράφα στη μέση.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ