Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε τη Marks & Spencer φούστα που δεν θα αποχωριστείς το φθινόπωρο

H Ελένη Μενεγάκη υιοθέτησε μία από τις κορυφαίες τάσεις της φθινοπωρινής μόδας.

elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει με τις παρουσιάστριες να επιστρέφουν στα πλατό με καλή διάθεση και ανανεωμένο στιλ. Μερικά clicks με το τηλεκοντρόλ είναι αρκετή για να γεμίσεις με στιλιστική έμπνευση μέσω των looks που δημιουργούν οι πρωταγωνίστριες της μικρής οθόνης. Μία από αυτές είναι και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στο Mega, κάνοντας παρέα στους τηλεθεατές κάθε μεσημέρι. Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της, η Ελένη Μενεγάκη υιοθέτησε μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο του 2022.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα κομψό σύνολο, συνδυάζοντας μία maxi φούστα με floral μοτίβα σε αποχρώσεις όπως το navy blue, το λευκό, και το μπεζ που ανήκει στη νέα συλλογή της Marks & Spencer με ένα μαύρο puff sleeve τοπ. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με μικρά στρας. Το αποτέλεσμα είναι κομψό, προσεγμένο και ιδανικό για αυτή την περίοδο.

Από το εν λόγω look, εμείς ξεχωρίσαμε τη Marks & Spence φούστα της Ελένης Μενεγάκη και συγκεκριμένα το μήκος της, αφού τα maxis βρίσκονται στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023. Οι σιλουέτες της νέας σεζόν είναι μακριές και αγκαλιάζουν τη σιλουέτα αναδεικνύοντας την με έναν μοντέρνα θηλυκό και chic τρόπο. Αιτία για να βρίσκονται τα maxi φορέματα στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις είναι οι οίκοι Balenciaga, Ann Demeulemeester, The Row, Saint Laurent, Alaia και Courreges.

Μία maxi φούστα άλλωστε όπως αυτή της Ελένης Μενεγάκη από τη Marks & Spence μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες περιστάσεις ανάλογα με το στιλ της κάθε γυναίκας. Για παράδειγμα, εάν θέλεις να τη φορέσεις στο γραφείο, συνδύασε την με ένα πουκάμισο, loafers και blazer, ενώ εάν θέλεις να τη φορέσεις σε βραδινή έξοδο, σού προτείνουμε να τη συνδυάσεις με ένα θηλυκό bodysuit και ψηλοτάκουνα παπούτσια, πέδιλα ή μπότες. Σε περίπτωση που θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual chic σύνολο, φόρεσε τη με ένα πουλόβερ και τα πιο άνετα sneakers της συλλογής σου. Έτσι, είναι σίγουρο πως θα ευχαριστηθείς να τη φοράς τους επόμενους μήνες με διαφορετικό styling.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Loading...

Get the Look

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε τη Marks & Spencer φούστα που δεν θα αποχωριστείς το φθινόπωρο
Φλοράλ ίσια μάξι φούστα με υψηλή περιεκτικότητα σε cupro Marks & Spencer

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ