Follow us

Πώς θα φορέσεις το τζιν σαν πραγματική fashionista | Τα tips των celebrities

Από την Olivia Wilde έως την Kelsey Merritt και την Dakotta Johnson, με αυτά τα looks θα ανανεώσεις τον κλασικό ντένιμ σύνολό σου.

MissBloom TEAM
Πώς θα φορέσεις το τζιν σαν πραγματική fashionista | Τα tips των celebrities Splash/Ideal Images

Μετά από τόσα άρθρα που εξυμνούμε τα ντένιμ παντελόνια, θα έχεις καταλάβει πως εδώ στο MissBloom είμαστε λάτρεις των τζιν και δύσκολα τα αποχωριζόμαστε. Είναι η go to επιλογή μας για αμέτρητες περιστάσεις. Επειδή όμως, τα φοράμε τόσο πολύ, τα σύνολα επαναλαμβάνονται και για αυτό χρειαζόμαστε πάντα στιλιστική έμπνευση ώστε να ανανεώνουμε τα looks τους. Οι fashion insiders φορώντας τα δικά τους αγαπημένα ντένιμ παντελόνια μας προσφέρουν την απαραίτητη έμπνευση αλλά και τις νέες προτάσεις, ώστε να ανανεώνουμε καθημερινά τα σύνολα με ντένιμ παντελόνια. Ειδικά τον τελευταίο καιρό οι celebrities αλλά και τα supermodels δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στα τζιν και τα φορούν με πολύ στιλ τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά looks τους με πρωταγωνιστή το τζιν παντελόνι, ώστε να πάρεις και εσύ την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση, για να φορέσεις σαν fashionista το ντένιμ παντελόνι.

Πώς φορούν οι celebrities τα τζιν | Τα looks που θα κάνουν update στα κλασικά σύνολά σου

Ξεκινάμε από μία εμφάνιση του fashion month και πιο συγκεκριμένα του supermodel Kelsey Merritt, η οποία έδειξε έναν κομψό τρόπο για να φορέσεις το λευκό σου τζιν και τον χειμώνα στην επίδειξη του οίκου Hermès. Συνδυασμένο με nude αποχρώσεις, μπότες και μακριά πανωφόρια, μπορείς να δημιουργήσεις το πιο stylish look.

Πώς θα φορέσεις το τζιν σαν πραγματική fashionista | Τα tips των celebrities

Η Dua Lipa από την άλλη πλευρά υιοθετεί την hot τάση των jockey καπέλων και μάλιστα προτιμάει τη δερμάτινη εκδοχή. Η ίδια το πρόσθεσε στο κλασικό ντένιμ look της, το οποίο αναβάθμισε συνδυάζοντας το με slingbacks και leather blazer. Extra πόντους πήρε με την trendy μικρή τσάντα ώμου της, που ολοκλήρωσε μοναδικά την edgy εμφάνιση της.

Dua Lipa

Η Dakotta Johnson μας προτείνει να φορέσουμε το δερμάτινο blazer με το τζιν μας και να επιλέξουμε ένα σε έντονη απόχρωση. Όπως παρατηρείς το leather trend συνδυάζεται ιδανικά με τα ντένιμ παντελόνια.

Dakotta Johnson

Για μία βραδινή έξοδο η Olivia Wilde σού προτείνει ένα look με μαύρο ξεκούμπωτο πουκάμισο μέσα από το οποίο μπορείς να φοράς έναν statement κορσέ τοπ ή ένα lace κορμάκι. Ολοκλήρωσε το look με platform heels, ένα παλτό και μία τσάντα με έντονο χαρακτήρα.

Olivia Wilde

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ