Follow us

Η Σοφία Καρβέλα θεωρεί αυτό το άνετο τζιν ό,τι πιο σέξι έχει φορέσει και το χρειαζόμαστε στην ντουλάπα μας

Η Σοφία Καρβέλα σού δείχνει το αγαπημένο της τζιν που είναι ό,τι πιο σέξι έχει φορέσει.

Η Σοφία Καρβέλα θεωρεί αυτό το άνετο τζιν ό,τι πιο σέξι έχει φορέσει και το χρειαζόμαστε στην ντουλάπα μας Instagram @thesofiakarvela

Η Σοφία Καρβέλα έχει πάθος για τη μόδα και έρωτα με το styling. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να τα καταλάβεις. Η ίδια τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως στιλίστρια και δημιουργικός σύμβουλος για fashion brands στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου ζει μαζί με την οικογένεια της. Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση με κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγάπη της για τη μόδα και δημοσιεύει αγαπημένα της looks, προβάλλοντας και τη δουλειά της. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε εκείνη με ένα staple, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Loading...

Η Σοφία Καρβέλα σού δείχνει το αγαπημένο της τζιν που είναι ό,τι πιο σέξι έχει φορέσει

Πριν λίγες ημέρες μας είχε απασχολήσει με τις άκρως φθινοπωρινές προτάσεις των ιδανικών blazers, που αξίζουν μία θέση στις εμφανίσεις μας, και τώρα η Σοφία Καρβέλα μάς δείχνει το must have ντένιμ παντελόνι. Η ίδια φαίνεται πως λατρεύει τα τζιν και έχοντας μία μεγάλη ποικιλία στην ντουλάπα της από αυτά εκείνη ξεχωρίζει ένα συγκεκριμένο. Πρόκειται για ένα wide leg τζιν με φαρδιά μπατζάκια, ψηλόμεση εφαρμογή και ξεβαμμένη όψη. Το αγαπημένο της τζιν ανήκει στο brand Khaite. Η ίδια το συνδύασε με ένα απλό γκρι T-shirt του Enza Costa και ένα υπέροχο tweed τζάκετ από τον οίκο Celine. Φλατ σανδάλια ολοκλήρωσαν το look της, το οποίο χαρακτηρίζει ως πολύ σέξι. Η ίδια γράφει στη λεζάντα του outfit: ''Αυτή είναι η ιδέα μου για ένα πολύ σέξι ντύσιμο. Τώρα μη ζηλεύεις τη σεξουαλική μου ζωή''.

Loading...

Το ντένιμ παντελόνι της Σοφίας Καρβέλλα τονίζει τη μέση, αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες και πράγματι είναι σέξι. Ένα απλό σύνολο μερικές φορές μπορεί να είναι πιο σέξι από ένα risqué και το look της Σοφίας Καρβέκα το αποδεικνύει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ