Follow us

Το viral πανωφόρι της Bershka που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο φέτος

Η δερμάτινη καμπαρντίνα με faux γούνα της Bershka βγήκε από τα όνειρα μας.

Το viral πανωφόρι της Bershka που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο φέτος Splash/Ideal Images

Τον τελευταίο καιρό η μόδα ολοένα και παρουσιάζει περισσότερα fashion item από τη δεκαετία των 00s και των 90s. Οι σχεδιαστές αλλά και τα fashion brands κοιτούν στο παρελθόν για να πάρουν την απαραίτητη έμπνευση ώστε να σχεδιάσουν το σήμερα και το αύριο. Έτσι, η Y2K αισθητική αυτών των δεκαετιών δίνει το παρών στο street style των fashionistas και έχει κατακλύσει τις νέες συλλογές της σεζόν. Μία ματιά στους fashion λογαριασμούς στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αρκετή, για να συνειδητοποιήσεις πως το στιλ εκείνων των δεκαετιών είναι ό,τι πιο hot. ''Σκρολάροντας'' στη διάσημη πλατφόρμα του Tik Tok, όπου ανακαλύπτουμε στιλιστικούς θησαυρούς και ενδιαφέρουσες τάσεις, βρήκαμε το ένα κομμάτι Y2K αισθητικής που αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Πρόκειται για ένα πανωφόρι της Bershka που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο φέτος.

Υ2Κ Style | Η δερμάτινη καμπαρντίνα με faux γούνα της Bershka βγήκε από τα όνειρα μας

Ο λόγος για μία επιβλητική καμπαρντίνα, την οποία συναντήσαμε στο Tik Tok και ανήκει στη νέα συλλογή της Bershka. Έχει μίντι μήκος, είναι μαύρη, έχει φαρδιά ζώνη, έτσι ώστε να δίνει σχήμα στη σιλουέτα και έμφαση στη γυναικεία μέση και το καλύτερο από όλα φέρει faux γούνα στο πέτο της. Η λεπτομέρεια αυτή αποπνέει το στιλ της Y2K αισθητικής και μας θυμίζει iconic εμφανίσεις χολιγουντιανών αστέρων. Είναι ένα παλτό που σίγουρα θα κάνει update στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου και για αυτό αξίζει σίγουρα μία θέση στις εμφανίσεις σου. Το εν λόγω κομμάτι έχει γίνει viral, οπότε είμαστε σίγουρες πως πολύ γρήγορα θα γίνει sold out.

Μπορείς να κάνεις δικό σου το επιβλητικό πανωφόρι της Bershka παρακάτω. Κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις για να βρεις τη ιδανική για το δικό σου στιλ.

Το viral πανωφόρι της Bershka που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο φέτος
Παλτό με δερμάτινη όψη και faux γούνα, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ