Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει έναν σύγχρονο τρόπο να φορέσεις τα biker boots το φθινόπωρο

Η παρουσιάστρια έκανε το πιο μοντέρνο αλλά και άνετο look στη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι αλήθεια ότι όταν μια γυναίκα έχει στιλ, θα δείχνει κομψή ακόμα και με ένα απλό t-shirt και τζιν παντελόνι. Αυτό είναι κανόνας και μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι ισχύει και για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που πάντα μας εμπνέει με τα outfits της, εντός κι εκτός πλατό.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να περάσει το σαββατιάτικο πρωινό στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Πολεμικό Μουσείο, το οποίο επισκέφτηκε με τα παιδιά της. Μιας και η ημέρα ήταν πολύ ζεστή και ηλιόλουστη, επέλεξε να φορέσει κάτι απλό και άνετο, που παράλληλα θα έδειχνε σικ και μοντέρνο, απόλυτα ταιριαστό με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει έναν stylish τρόπο να φορέσεις έντονα χρώματα το φθινόπωρο

Συνδύασε λοιπόν τα biker boots, που είναι ένα κατεξοχήν φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο κομμάτι, με ένα ψηλόμεσο τζιν σε ίσια γραμμή και μακρυμάνικη μαύρη μπλούζα, ζωσμένη μέσα από το παντελόνι. Ολοκλήρωσε το ντύσιμο με μια κατακόκκινη, statement τσάντα και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ τα ολόισια μαλλιά της "έδεναν" τέλεια με το όλο look.

Και αυτή η ακριβώς η πρόταση της παρουσιάστριας μάς εμπνέει για τα δικά μας, φθινοπωρινά και casual outfits για βόλτα, καφέ ακόμα και ποτό.

Δες την εμφάνισή της: