Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει έναν stylish τρόπο να φορέσεις έντονα χρώματα το φθινόπωρο

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα βάλει χρώμα στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μαύρο μικρό φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα NDP

Όταν οι εποχές αλλάζουν, οι στιλιστικές μας ανάγκες αλλάζουν μαζί τους. Η μεγάλη διαφορά φαίνεται στην μετάβαση από το καλοκαιρινό στιλ στο φθινοπωρινό -και πόσο μάλλον στο χειμερινό. Τα υφάσματα γίνονται πιο βαριά και ζεστά, οι γραμμές είναι πιο καθαρές και η χρωματική παλέτα κάνει στροφή 190 μοιρών και από ζωντανά και χαρούμενα χρώματα επιλέγουμε επιβλητικά σκούρα. Παρ' όλα αυτά, ακόμα και τις μουντές ημέρες του φθινοπώρου και τις κρύες του χειμώνα μπορούμε να φορέσουμε τα vibrant χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού χωρίς δισταγμούς. Το στιλ, άλλωστε, δεν γνωρίζει από περιορισμούς και αν λατρεύεις τα ζωντανά χρώματα όσο εμείς τότε μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και να τα φορέσεις με στιλ και αυτή τη σεζόν.

Πώς θα φορέσεις vibrant αποχρώσεις τους μουντούς μήνες της σεζόν | Το παράδειγμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που μοιράζει μαθήματα στιλ

Ο λόγος για την παρακάτω εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που έδωσε το παρών σε μία εκδήλωση φορώντας ένα γαλάζιο σύνολο. H παρουσιάστρια φόρεσε ένα matching σύνολο, που αποτελούνταν από ένα πουλόβερ με κλειστή λαιμόκοψη και μία μίνι φούστα με κόψιμο. Το σετ φέρει γαλάζια απόχρωση και ριμπ ύφανση με αποτέλεσμα να είναι η ιδανική πρόταση για εσένα που θες να φοράς έντονες αποχρώσεις όλο το χρόνο. Μάλιστα, τα two pieces είναι ευκολοφόρετα και μπορούν να προσαρμοστούν στις διάφορες ανάγκες των περιστάσεων, αρκεί να συνδυαστούν με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει έναν stylish τρόπο να φορέσεις έντονα χρώματα το φθινόπωρο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε το δικό της σετ με nude μποτάκια και μία τσάντα ώμου σε παστέλ μπλε απόχρωση και χρυσή αλυσίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ