Follow us

Τα UGG μποτάκια που φορούν όλες οι fashionistas αυτή τη σεζόν

Το νέο χνουδωτό σχέδιο της UGG που ξεπουλάει μέσα σε λίγη ώρα είναι το νέο obsession των fashionistas.

Τα UGG μποτάκια που φορούν όλες οι fashionistas αυτή τη σεζόν Splash/Ideal Images

Μπορεί η θερμοκρασία να μην τα έχει κάνει ακόμα απαραίτητα, όμως, οι fashionistas φαίνεται να μην τα αποχωρίζονται. Ο λόγος για τα νέα μποτάκια της UGG που έχουν κατακλύσει το street style αλλά και τα social media. Πρόκειται για ένα νέο σχέδιο του διάσημου brand με τα χνουδωτά ζεστά υποδήματα, που έχουν αναδειχθεί πλέον στο απόλυτο staple του χειμερινού casual ντυσίματος. Οι fashionistas ήδη από τις αρχές του Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν να φορούν τα αγαπημένα τους UGG υποδήματα, που είναι μέρος του athleisure look τους αλλά και του casual. Βέβαια, τα κλασικά σχέδια τους γρήγορα αντικαταστάθηκαν με τα νέα και πιο συγκεκριμένα μία εκδοχή, που συνάδει με τις τάσεις της φετινής σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23.

Τα platform μποτάκια της UGG που έχουν κερδίζει τις καρδιές των fashionistaw

Στις φετινές τάσεις ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, τα platform παπούτσια, τα υποδήματα που φέρουν φιάπα και ανεβάζουν τα εκατοστά στο ύψος. Είναι ένα look που επιστρέφει δυναμικά από προηγούμενες σεζόν και το κάνει με πολύ στιλ. Οι fashion insiders έχουν επενδύσει στα πιο διάσημα σχέδια με εκείνα των Valentino και Versace να ξεχωρίζουν. Βέβαια, κανείς δεν περίμενε πως το trend των platform θα είχε τέτοια δημοτικότητα σε σημείο που ακόμα και τα αγαπημένα UGG μποτάκια θα αποκτούσαν παραπάνω ύψος.

Τα platform UGG μποτάκια σε ultra mini και mini εκδοχή έχουν κατακλύσει το street style με διασημότητες, όπως η Gigi Hadid να τα φορούν, ενώ στη πλατφόρμα του Tik Tok οι fashionistas δείχνουν όλους τους πιθανούς τρόπου για να συνδυάσεις τα πιο hot μποτάκια με κάθε σου look. Τα platform UGG ξεπουλούν μέσα σε μερικά λεπτά και οι fashionistas περιμένουν το επόμενο restock. Θα βρεις τα πιο διάσημα μποτάκια παρακάτω σε πολλές αποχρώσεις και looks.

@alvablomdahls

The only shoes I will be wearing for fall 🫶

♬ original sound - evie

Τα UGG μποτάκια που φορούν όλες οι fashionistas αυτή τη σεζόν
Platform μποτάκια, UGG

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ