Follow us

Το αγαπημένο πλεκτό τοπ με την κολακευτική λαιμόκοψη της Rosie Huntington Whiteley επέστρεψε στην H&M

Το τοπ που έχει κάνει πάταγο κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ και θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη fashionista.

Το αγαπημένο πλεκτό τοπ με την κολακευτική λαιμόκοψη της Rosie Huntington Whiteley επέσετρεψε στην H&M Splash/Ideal Images

Αν ένα trend έχει απασχολήσει τη fashion κοινότητα, τότε σίγουρα έχει φορεθεί πρώτα από την Rosie Huntington Whiteley. Από μοντέλο και Άγγελος της Victoria's Secret κατάφερε να γίνει μία επιτυχημένη businesswoman αλλά και fashion icon. Η Rosie Huntington Whiteley έχει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στιλ, το οποίο μπορείς να εμπιστευτείς άφοβα για στιλιστική έμπνευση. Πρόκειται για ένα μίνιμαλ look που ισορροπεί τέλεια μεταξύ των τάσεων, της κομψότητας, του αυθεντικού στιλ, της θηλυκότητας και του sexiness. Χάρη στην επιτυχημένη στιλιστική ισορροπία της η Rosie Huntington Whiteley έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο σημαντικές fashionistas στη βιομηχανία της μόδας. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σου δώσει μία αντιπροσωπευτική ματιά της γκαρνταρόμπας της. Κάνοντας ένα scanning στο προφίλ της θα σου δώσει το απαραίτητο style inspo.

Εμείς αναζητώντας στιλιστική έμπνευση στην γκαρνταρόμπα της Rosie Huntington Whiteley συναντήσαμε το αγαπημένο της τοπ, που θα βρεις στη φθινοπωρινή συλλογή της H&M σε απίστευτα χαμηλή τιμή. Συνέχισε να διαβάζεις για να το ανακαλύψεις.

Το τοπ με τη sweatheart λαιμόκοψη που έχουν στην γκαρνταρόμπα τους όλες οι fashionistas | To λατρεύει και η Rosie Huntington Whiteley

Ο λόγος για ένα πλεκτό τοπ, που φέρει μία πολύ κολακευτική λαιμόκοψη τύπου sweetheart. Το σχέδιο αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα, ενώ η ριμπ πλέξη του θα σου προσφέρει άνεση και ζεστασιά. Το αγαπημένο τοπ της Rosie Huntington Whiteley, που έγινε viral και έτσι ενέπνευσε πολλά brands να παρουσιάσουν τις δικές τους εκδοχές, ανήκει στη Khaite.

Όπως ήταν αναμενόμενο εμείς βρήκαμε την πιο προσιτή εκδοχή στη συλλογή της Η&Μ. To top κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις, λευκό, κόκκινο, καφέ, μαύρο και κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ. Είναι η ιδανική προσθήκη στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου. Είμαστε σίγουρες πως αυτό το ευέλικτο τοπ θα γίνει η go to επιλογή σου, υιοθετώντας το κομψό μίνιμαλ στιλ της Rosie Huntington Whiteley. Θα το βρεις παρακάτω.

Το αγαπημένο πλεκτό τοπ με την κολακευτική λαιμόκοψη της Rosie Huntington Whiteley επέστρεψε στην H&M
Μπλούζα με πλέξη ριμπ και sweetheart λαιμόκοψη, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ