Follow us

Οι στιλιστικοί κανόνες για να φορέσεις με τον πιο κομψό τρόπο τα πλεκτά ρούχα σου

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για να ντυθείς σαν μία πραγματική fashionista.

Οι στιλιστικοί κανόνες για να φορέσεις με το πιο κομψό τρόπο τα πλεκτά ρούχα σου Pixel

Ο καιρός μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο χειμωνιάτικος και έτσι είναι ιδανικός για layering, δηλαδή ζεστές εμφανίσεις με πολλά κομμάτια. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι θα χρειαστεί να πειραματιστούμε αρκετά με τα ρούχα και τα αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας για να δημιουργήσουμε τα κατάλληλα σύνολα, που θα μας κρατήσουν κομψές και ζεστές τις επόμενες εβδομάδες. Οι ισορροπίες, άλλωστε, με το layering είναι κάπως λεπτές, αφού είναι δύσκολο πολλά κομμάτια μαζί να συνδυαστούν επιτυχώς σε ένα outfit, που να πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις. Για αυτό βέβαια και επιλέγουμε ζεστά υφάσματα αντί για πολλά ρούχα. Βασικός παίκτης στο καθημερινό μας ντύσιμο έτσι γίνονται τα πλεκτά, οι μπλούζες, οι ζακέτες, τα co-ords, τα φορέματα και τα αξεσουάρ που δημιουργήθηκαν για να αγκαλιάσουν το σώμα μας με τον πιο ζεστό και άνετο τρόπο.

Knitwear 101 | Πώς θα τα φορέσεις σωστά φέτος τον χειμώνα

Τα πλεκτά κομμάτια αποτελούν τους ''MVP'' της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας, τα key fashion pieces με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε αμέτρητα σύνολα για κάθε περίσταση, από τις επαγγελματικές μας εμφανίσεις μέχρι και τις επίσημες. Το ήξερες, όμως, πως υπάρχουν κανόνες για να τα φορέσεις με τον πιο κομψό τρόπο και να τα συνδυάσεις σωστά με τα υπόλοιπα ρούχα σου; Ναι υπάρχουν και εμείς τους βρήκαμε ανάμεσα σε αμέτρητα βίντεο με στιλιστικές προτάσεις, συμβουλές και tips.

Ο λόγος για το βίντεο της fashion influencer και expert Lydia Tomlinson, η οποία μας δίνει τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να φορέσουμε με τον πιο κομψό και ανανεωμένο τρόπο τα πλεκτά αυτή τη σεζόν. Πώς θα συνδυάσεις τα πλεκτά με έντονους ώμους και oversized γραμμές με τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής αλλά και πως θα αναδείξεις τη σιλουέτα σου, θα βρεις παρακάτω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ