Follow us

Τα sneakers από τη Mango που ταιριάζουν τέλεια με το office style σου

Ήρθε η ώρα που θα βάλεις στην άκρη τα ψηλοτάκουνα και τα άβολα oxfords σου για να φορέσεις τα πιο κομψά sneakers.

Το ιδανικό κοστούμι για άψογες εμφανίσεις είναι αυτό της Zara Splash/Ideal Images

Πριν από μερικά χρόνια, εάν σου έλεγε κάποιος πως τα ιδανικά παπούτσια για να φορέσεις με το office style σου είναι τα sneakers, το πιο πιθανό είναι πως θα γελούσες -κι όχι άδικα. Τότε, ο αυστηρός χαρακτήρας του workwear δεν ταίριαζε με το απόλυτο street wear στιλ των sneakers. Ωστόσο, ο κόσμος της μόδας φημίζεται για την αγάπη προς τις αντιθέσεις και κάπως έτσι δημιουργούνται οι πιο cool και trendy συνδυασμοί. Πλέον τα κοστούμια, οι πρωταγωνιστές του office style, δεν είναι μόνο για τις formal περιστάσεις του γραφείου και τα sneakers, από την άλλη πλευρά, δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο. Πλέον, μπορείς να τα συνδυάσεις και να δημιουργήσεις το πιο άνετο office look.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να κάνεις την καθημερινότητά σου αρκετά πιο άνετη αυτή τη σεζόν. Πώς; Συνδυάζοντας το workwear σου με τα στιλιστικά ευέλικτα sneakers. Προτού βιαστείς και απορρίψεις τη μεγάλη τάση που μας φέρνουν οι πιο κομψές γυναίκες στη βιομηχανία, πρέπει να σου αναφέρουμε πως βρήκαμε εκείνα που θα φοράς στο γραφείο καθημερινά. Ήρθε η ώρα που θα βάλεις στην άκρη τα ψηλοτάκουνα και τα άβολα oxfords σου για να φορέσεις τα πιο κομψά sneakers.

Τα Mango sneakers στην πιο κομψή απόχρωση σου εγγυώνται άψογες εμφανίσεις στο γραφείο

Όπως αναφέραμε τα sneakers συνδυάζονται τέλεια με τα κοστούμια, αλλά και άλλα κομμάτια του office style σου. Οι fashionistas έχουν αποδείξει επανειλημμένα την ευελιξία τους για αυτό και εμείς σού βρήκαμε εκείνα που θα σε πείσουν να τα φορέσεις στο γραφείο. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία παρακάτω, τα sneakers της Mango από τη νέα συλλογή της έχουν nude αποχρώσεις για να ταιριάξουν με διακριτικότητα με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Ακόμα έχουν platform σόλα για να δώσουν ύψος στη σιλουέτα σου και να σε κολακεύουν με τις παντελόνες του office style σου. Πέρα από αυτά, είναι ιδανικά και για casual chic εμφανίσεις ακόμα και με τα πλεκτά φορέματα σου. Κοστίζουν μόλις 55,99 ευρώ και θα τα βρεις παρακάτω.

Τα sneakers από τη Mango που ταιριάζουν τέλεια με το office style σου
Nude sneakers, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ