Follow us

Το ιδανικό κοστούμι για άψογες εμφανίσεις είναι αυτό της Zara

Επιβλητικό και κολακευτικό, ένα κοστούμι που αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Το ιδανικό κοστούμι για άψογες εμφανίσεις είναι αυτό της Zara Splash/Ideal Images

Το κοστούμι μπορεί να ξεκίνησε ως βασικό κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας, όμως, σήμερα είναι ένα staple και της γυναικείας. Μετά από δεκαετίες γεμάτες αναταράξεις, διεκδικήσεις και επαναστατικές αλλαγές το κοστούμι απέκτησε θηλυκότητα και σήμερα δίνει το παρών στις επαγγελματικές και όχι μόνο εμφανίσεις των γυναικών. Αποπνέει επιβλητικότητα, σιγουριά, δυναμισμό και κομψότητα, ενώ μέσα από τις προτάσεις των σχεδιαστών σε κάθε σεζόν ανανεώνεται το κλασικό του look και ταυτόχρονα προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Το κοστούμι έχει πολλάκις προτιμηθεί και από τις πιο καλοντυμένες royals ανά τον κόσμο, οι οποίες το επιλέγουν συχνά για τις επίσημες εμφανίσεις τους.

Loading...

Βέβαια, ακόμα και οι πιο ενημερωμένες fashionistas επιλέγουν τα κοστούμια. Πολλές ήταν εκείνες που έδωσαν το παρών στις Εβδομάδες Μόδας στο Μιλάνο και το Παρίσι φορώντας ανανεωμένες εκδοχές των κλασικών ταγέρ αλλά και των κλασικών κοστουμιών με παντελόνα. Μίνι φούστες με πιέτες και preppy αισθητική στο street style της Miu Miu, έντονες αποχρώσεις όπως το φούξια στο αντίστοιχο του Valentino, ήταν μερικά από τα suits που λατρέψαμε και κέρδισαν μία θέση στα πιο ενδιαφέροντα και κομψά σύνολα που είδαμε σε αυτό τον fashion month.

Με αφορμή αυτές τις πρόσφατες εμφανίσεις και σε συνδυασμό με τη φθινοπωρινή σεζόν και την επιστροφή στο office style σκεφτήκαμε πως είναι η ιδανική στιγμή να επενδύσεις σε ένα κομψό κοστούμι και βρήκαμε στη νέα συλλογή της Zara εκείνο που αξίζει να αποκτήσεις άμεσα.

Αυτό είναι το πιο stylish κοστούμι της Zara

O λόγος για το παρακάτω κοστούμι που φέρει την επιβλητική απόχρωση του κυπαρισσί και αποτελείται από κομμάτια με καθαρές και πάνω από όλα κολακευτικές αποχρώσεις. Το blazer έχει έντονους ώμους και τονίζει τη μέση, ενώ η παντελόνα εφαρμόζει ομοιόμορφα πάνω στο σώμα. Έχει την ιδανική απόχρωση για να ξεχωρίσεις και την τέλεια εφαρμογή για να είσαι η πιο καλοντυμένη στο γραφείο αλλά και στις εξόδους σου.

Το ιδανικό κοστούμι για άψογες εμφανίσεις είναι αυτό της Zara
Κυπαρισσί κοστούμι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ