Follow us

7 Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για non stop στιλιστική έμπνευση

Οι Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις το προσωπικό στιλ σου.

7 Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για non stop στιλιστική έμπνευση Instagram @nadia_rapti, @vassia_kostara, @mirketa

Τα τελευταία χρόνια, η ελληνική μόδα γνωρίζει αρκετά μεγάλη εξέλιξη. Νέοι σχεδιαστές με ταλέντο κάνουν την εμφάνισή τους, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν οι δημιουργοί το ντύσιμό εξελίσσεται, τα υλικά είναι eco friendly και βασικός στόχος είναι ο σχεδιασμός ρούχων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας. Έτσι, δεν είναι καθόλου περίεργο που κάθε σεζόν ανυπομονούμε για τη στιγμή που τα ελληνικά brands θα κυκλοφορήσουν τις νέες συλλογές τους. Πέρα από αυτό βέβαια, ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι στιλιστικές επιλογές που κάνουν οι Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας. Πώς επιλέγουν να εντάξουν τις δημιουργίες τους στο ντύσιμό τους. Άλλωστε, εκείνες γνωρίζουν καλύτερα το DNA του brand τους και τη Γυναίκα που εκπροσωπεί.

Εμείς έχουμε ξεχωρίσει μάλιστα εφτά Ελληνίδες σχεδιάστριες που διατηρούν ένα πολύ καλά ενημερωμένο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιο συγκεκριμένα στο Instagram, όπου και μοιράζονται συχνά τα looks που δημιουργούν, προσφέροντας μας άπλετη στιλιστική έμπνευση. Ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις ακολουθήσεις;

Νάντια Ράπτη

Μοντέρνο, ethnic και πολύ cool. Κάπως έτσι θα περιγράφαμε το στιλ της Νάντιας Ράπτη. Έχοντας σχεδόν εκατό χιλιάδες followers στο Instagram, η σχεδιάστρια μόδας ενημερώνει συχνά το προφίλ της, δείχνοντας μας πώς μπορούμε να συνδυάσουμε την άνεση με την κομψότητα σε κάθε περίσταση της καθημερινότητας.

Βάσια Κωσταρά

Εάν αγαπάς το urban style, τότε σίγουρα αξίζει να πατήσεις το "follow bottom” στο Instagram προφίλ της Βάσιας Κωσταρά. Η σχεδιάστρια αγαπά τις loose γραμμές, τα σακάκια, τα floral patterns, αλλά και αξεσουάρ όπως τα jockey hats και οι τσάντες.

Αντωνία Μητρούδη

Το στιλ της Αντωνίας Μητρούδη, που είναι μία εκ των δημιουργών του brand Nidodileda πρόκειται να ενθουσιάσει κάθε fashionista που αγαπά το χειμερινό στιλ. Statement παλτό, ζεστά πουλόβερ και κιμονό με τη χαρακτηριστική bohemian αισθητική του brand είναι μερικά από τα items που αγαπά πολύ η σχεδιάστρια.

Νάντια Μητρούδη

Bohemian και πολύ σύγχρονο είναι επίσης και το στιλ της Νάντιας Μητρούδη. Θα λατρέψεις το στιλ της για τα mini φορέματα, τα μοτίβα και τα πανωφόρια που φορά.

Μαριλού Κατσώνη

Σε περίπτωση που αγαπάς τα έντονα χρώματα και τα επιλέγεις ακόμα κι στην καρδιά του χειμώνα, τότε αξίζει να ακολουθήσεις τη Μαριλού Κατσώνη, δημιουργό του brand Karavan. Αγάπα τα εμπριμέ φορέματα, τις bold αποχρώσεις και τους mix & match συνδυασμούς.

Χριστίνα Κοντοβά

Οι συλλογές της Χριστίνας Κοντοβά έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Βοηθούν κάθε γυναίκα να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη και καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Αγαπά τις γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις, τις tailored γραμμές και εν γένει τα διαχρονικά σχέδια. Ακριβώς με αυτό τον γνώμονα επιλέγει τα ρούχα που φορά στην καθημερινότητά της. Εάν είσαι fan του minimal style, τότε το ντύσιμό της θα σε ενθουσιάσει.

Μιρκέτα Βιδάλη

Η δημιουργός του brand No Thinkin, Μιρκέτα Βιδάλη αγαπά το casual ντύσιμο. Στο Instagram προφίλ της θα βρεις πολλά looks με πρωταγωνιστές το τζιν παντελόνι, αλλά και τα σετ φόρμας. Εάν χρειάζεσαι περισσότερη έμπνευση για τα everyday looks σου, αξίζει να την ακολουθήσεις.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ