Follow us

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ επέλεξε το πιο απροσδόκητο φόρεμα στο γάμο της φίλης της

H Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ έκανε ένα πολύ κομψό Don't, που στην πορεία αποδείχθηκε ένα Do.

Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ Instagram

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ είναι ίσως η πιο stylish από τις νεαρές royals, αφού οι υποδείξεις του dress code δεν την αγγίζουν. Η κόρη της Marie Chantal και του Παύλου Γλίξμπουργκ έχει την ευκαιρία να δημιουργεί τα πιο fun looks, να πειραματίζεται με το στιλ και να φοράει ό,τι την κάνει να νιώθει υπέροχα. Κάπως έτσι μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μας με κάθε της εμφάνιση και ανάρτηση στα social media. Είναι, μάλιστα, η μόνη royal που έχει Tik Tok και δεν διστάζει να δημοσιεύει και κωμικό περιεχόμενο. Πάντως τη δική μας προσοχή κεντρίζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Τα τελευταία χρόνια η 26χρονη ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της μόδας διαπρέποντας στο modeling. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας, με την πιο πρόσφατη να είναι η καμπάνια για την εμβληματική τσάντα ''Capucine'' της Louis Vuitton. Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ έχει δημιουργήσει όνομα στη βιομηχανία της μόδας και ας είναι τόσο μικρή. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για μία αρκετά στιλιστικά απροσδόκητη επιλογή της στο γάμο της φίλης της.

Ο gothic γάμος και η on point εμφάνιση της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ

Εδώ στο MissBloom έχουμε αναφερθεί διεξοδικά στο dress code της ''καλεσμένης σε γάμο'' τονίζοντας τα Dos & Dont's. H Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ έκανε ένα πολύ κομψό Don't, που στην πορεία αποδείχθηκε ένα Do. Για να είμαστε πιο ακριβείς, η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ έδωσε το παρών στον theme γάμο της φίλης της, Tish Weinstock, που είναι γνωστή editor στη βιομηχανία της μόδας. Το θέμα και η αισθητική του γάμο ήταν το gothic wedding και το ζευγάρι είχε επιβάλλει black attire με πολύ edgy λεπτομέρειες.

Μάλιστα, στον γάμο βρέθηκε και η διάσημη Γαλλίδα fashion influencer Camille Charrière, η οποία φρόντισε να μας δείξει πολλά στιγμιότυπα από το exclusive γεγονός. Το ίδιο έκαναν και άλλοι καλεσμένοι, που φαίνεται να διασκέδασαν στον gothic γάμο και με την νύφη, που φόρεσε μπαλαρίνες στην εκκλησία και ένα see-through νυφικό, που άφησε λίγα στη φαντασία.

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο κομψές καλεσμένες. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα επιβλητικό μάξι φόρεμα σε μαύρο χρώμα -κάτι που δεν συνηθίζουμε να επιλέγουμε σε γάμους. Το αμάνικο φόρεμα της είχε loose εφαρμογή, halter λαιμόκοψη και το συνδύασε με μαύρα γάντια, platform πέδιλα και μαύρο καλσόν. Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ τήρησε με τον πιο stylish τρόπο το dress code του γάμου.

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ επέλεξε το πιο απροσδόκητο φόρεμα στο γάμο της φίλης της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ