Follow us

Πώς θα φορέσεις τα πιο on trend παπούτσια της σεζόν σαν πραγματική fashionista

Τα loafers είναι το fashion obsession κάθε ενημερωμένης fashionista και με αυτά τα looks θα τα φορέσεις όπως εκείνες.

Πώς θα φορέσεις τα πιο on trend παπούτσια της σεζόν σαν πραγματική fashionista Splash/Ideal Images

Σε προηγούμενα άρθρα μας έχουμε κάνει εκτενή αναφορά στα loafers, τα κομψά μοκασίνια που φέτος επιστρέφουν ακόμα πιο δυναμικά στις τάσεις της σεζόν. Η μόδα τα τελευταία χρόνια τα έχει επανασυστήσει και μας προτρέπει να τα φορέσουμε τόσο σε διαχρονικά looks όσο και σε μοντέρνα chunky σχέδια. Θεωρούνται must have και δίνουν το παρών στις πιο κομψές εμφανίσεις. Οι fashionistas τα λατρεύουν και κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα δεν τα αποχωρίζονται, μοιράζοντας έμπνευση τόσο για άψογα office looks όσο και για casual chic ouftits.

Η chunky εκδοχή τους με τις μεταλλικές λεπτομέρειες είναι αυτή που προτιμάται πιο πολύ με τα σχέδια της Prada και της Louis Vuitton να γίνονται ''it'' την προηγούμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα είναι οι δύο οίκοι που θα επικρατήσουν στα loafers και φέτος. Βέβαια, εδω θα βρεις τις πιο προσιτές εκδοχές των loafers που δεν θυσιάζουν το budget στο βωμό των τάσεων, του στιλ και του καθιερωμένου update της γκαρνταρόμπας.

Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι για να φορέσεις σαν fashionista τα loafers

Για όλους αυτούς τους λόγους σκεφτήκαμε, πως χρειάζεσαι την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για να φορέσεις και εσύ σαν πραγματική fashionista τα loafers. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, την αναζήτηση των πιο κομψών αλλά και ενδιαφερόντων συνόλων για να τα συγκεντρώσουμε σε αυτό το styling inspo άρθρο και τα καταφέραμε.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μία μεγάλη ποικιλία outfits, που μπορείς να φορέσεις σε κάθε πιθανή περίσταση. Θα ανακαλύψεις style combos με κομμάτια που έχεις σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σου αλλά και συνδυασμούς που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου, όπως τα κατάλληλα πανωφόρια, παντελόνια και αξεσουάρ. Τέλος, πολλά από τα παρακάτω looks συνδυάζουν και με άλλες τάσεις της σεζόν, όπως οι μίνι φούστες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ