Τα τελευταία looks της Hailey Bieber είναι η επιτομή του κομψού σύγχρονου γυναικείου στιλ

Συγκεντρώσαμε τα πρόσφατα looks της Hailey Bieber που θα σου προσφέρουν την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Hailey Bieber τα τελευταία χρόνια κατάφερε να εξελιχθεί από μία φίλη της Kylie Jenner, που την μπέρδευαν οι paparazzi με κάποια άλλο μέλος της παρέας της δισεκατομμυριούχου, σε μία επιτυχημένη επιχειρηματία, μοντέλο και style icon. Η σύζυγός του Justin Bieber έχει αναδειχθεί σε ένα πραγματικό ''it girl'' και κάθε της εμφάνιση το αποδεικνύει. Ό,τι και αν φορέσει αντιγράφεται με τα social media να παίρνουν φωτιά αναζητώντας κάθε fashion item του συνόλου της. Oι fashion lovers, μάλιστα, δημιουργούν ακόμα και shopping guides με πιο προσιτές τιμές, ώστε να μπορέσουν όλοι να υιοθετήσουν το στιλ της. Γιατί; Η Hailey Bieber ντύνεται με φινέτσα και απλότητα ισορροπώντας τέλεια ανάμεσα στις τάσεις και τα διαχρονικά κομμάτια.

Ακόμα και με το Halloween κατάφερε να εντυπωσιάσει με τα κοστούμια της, μοιράζοντας και πάλι στιλιστική έμπνευση. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για τις πρόσφατες εμφανίσεις της, που αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου. Η Hailey Bieber απαθανατίστηκε σε διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της και τα looks της ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. Συνεχίζοντας να σκρολάρεις θα ανακαλύψεις ένα look της Hailey Bieber για κάθε ώρα της ημέρας. Από το βραδινό ποτό, στο ραντεβού, το business ready look αλλά και το casual chic, η Hailey Bieber σου δείχνει την πιο κομψή και ανανεωμένη πρόταση.

Do it like Hailey Bieber | Τα looks που θα σε αναδείξουν στην πιο ενημερωμένη fashionista

Η Hailey Bieber με ένα υπέροχο casual chic look. Ξεχωρίζει το oversized δερμάτιμο τζάκετ της, η fur τσάντα σε pop απόχρωση, ενώ από την εμφάνιση της δεν λείπουν τα αγαπημένα της loafers. Αυτό το look μπορείς να το αναδημιορυγήσεις με ένα κολάν, μία μίνι φούστα ή προσθέτοντας ένα ζεστό καλσόν κάτω από το σορτς.

Η Hailey Bieber γνωρίζει πως δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από ένα μαύρο φόρεμα. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα μίνιμαλ μάξι φόρεμα με μακρύ μανίκι και στενή εφαρμογή, που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Το ίδιο συμβαίνει και με το φλοράλ two piece της, το οποίο συνδύασε με τις hot μπότες της σεζόν, τις knee high. 

Δώσε προσοχή στο παντελόντι της Hailey Bieber, καθώς σου δείχνει πως να φορέσεις με τον πιο κομψό τρόπο το trend των cargo. Με ένα total black look, δυναμικό τζάκετ, μυτερά ψηλοτάκουνα και ένα ζιβάγκο μπορείς να αναδειχθείς στην πιο ενημερωμένη και καλοντυμένη fashionista.

Για το απόλυτο date night look ή μία έξοδο με τις φίλες σου, εμπιστεύσου τον style combo της Hailey Bieber: Μίνι μαύρο φόρεμα, loafers, oversized blazer και μία statement τσάντα.