Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το animal print με τον πιο chic τρόπο

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου υιοθέτησε την τάση του φθινοπώρου.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram @nancyzabetoglou

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το Instagram είναι μία πολύ χρήσιμη πηγή έμπνευσης για όσες γυναίκες αγαπούν τη μόδα. Εκεί, σε καθημερινή βάση, οι influencers της μόδας και οι celebrities δημοσιεύουν τα looks που δημιουργούν στη ζωή τους, βοηθώντας μας να σκεφτούμε νέους τρόπους για να φορέσουμε κάποια ρούχα που έχουμε ήδη στη γκαρνταρόμπα μας. Ή να προσθέσουμε σε αυτή κάποια άλλα ρούχα που δεν είχαμε μέχρι τότε. Πρόσφατα μάλιστα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δημιούργησε ένα look που αποδεικνύει πως το animal print είναι ένα από τα πιο chic μοτίβα.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ταξίδεψε στο Λονδίνο, από όπου και μοιράστηκε με τους followers της διάφορα στιγμιότυπα από τις βόλτες που έκανε. Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια φαίνεται να φορά μία midi φούστα σε leopard μοτίβο. Τη συνδύασε με μαύρη μπλούζα και πρόσθεσε μία μαύρη δερμάτινη ζώνη του οίκου Dior, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μέση της. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες και μαύρη cross body τσάντα του οίκου Saint Laurent.

Διαβάστε Επίσης

Η midi leopard φούστα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου είναι ιδανική για την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα, αφού μπορείς να τη φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις. Από το πρωί στο γραφείο, σε μία χαλαρή βόλτα όπως έκανε και η δημοσιογράφος ή ακόμα και σε βραδινή έξοδο. Πώς; Συνδύασε την με πουλόβερ, πουκάμισα ή tank tops, με flat παπούτσια όπως οι μπότες, οι μπαλαρίνες και τα loafers ή με γόβες και μποτάκια με τετράγωνο τακούνι, ανάλογα με το dress code που χρειάζεται να ικανοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, μία midi φούστα σε animal print πρόκειται να ανανεώσει το ντύσιμό σου.

Το look της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ