Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στις μπότες

Η Χριστίνα Μπόμπα με τις Tsakiris Mallas Μπότες που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στις μπότες Instagram @chrismpo

Οι μπότες φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά μεσουρανούν στις τάσεις και οι fashionistas ανά τον κόσμο έχουν ήδη φορέσει τα επικρατέστερα σχέδια με τις chunky μπότες να ξεχωρίζουν δικαιωματικά. Τα εν λόγω παπούτσια που φέρουν το ταμπελάκι της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας και έχουν συνδεθεί με το αδιαμφισβήτητο sexiness, τον δυναμισμό και το επιβλητικό στιλ. Ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends της σεζόν ξεχωρίζουν οι μπότες με την τρακτερωτή σόλα αλλά και την platform εκδοχή, που μας είχαν απασχολήσει και πέρσι. Βέβαια, οι συλλογές των αγαπημένων fashion brands αλλά και το street style έχουν αναδείξει τις knee high μπότες ως τις βασίλισσες των τάσεων. Έχουν το ιδανικό μήκος κολακεύοντας τα πόδια και δίνοντας ύψος στη σιλουέτα, ενώ αποτελούν και τις πιο στιλιστικά ευέλικτες, καθώς μπορείς να τις φορέσεις με φορέματα, φούστες και παντελόνια χωρίς να σε περιορίζει το στιλ τους. Εμείς βρήκαμε τις ιδανικές στην γκαρνταρόμπα της Χριστίνας Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα με τις πιο hot μπότες της σεζόν από το brand Tsakiris Mallas

H Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό της Ελένης Μενεγάκη και δημιούργησε ένα αξιοζήλευτο look. Η ίδια προτίμησε ένα δυναμικό και σαγηνευτικό total black outfit, που αποτελούνταν από ένα μίνι φόρεμα με ογκώδη μανίκια και στενή μέση, μαύρο καλσόν, τις must have μπότες της σεζόν και statement κοσμήματα.

Οι μπότες της όπως αναφέραμε αποτελούν τάση και θα τις βρεις στην νέα συλλογή του shoe brand Tsakiris Mallas. Έχουν knee high σχέδιο, platform σόλα και δερμάτινη όψη. Αυτές οι μπότες είναι ιδανικές για day to night outfits και θα προσθέσουν το απαραίτητο edgyness που χρειάζεται το ντύσιμο αυτής της σεζόν. Θα τις βρεις παρακάτω.

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στις μπότες
Platform knee high δερμάτινες μπότες, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ