Follow us

Το αριστοκρατικό φόρεμα πουλόβερ της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

Το μπεζ πλεκτό φόρεμα της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ είναι η ιδανική προσθήκη στην γκαρνταρόμπα της σεζόν.

Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ Courtesy of Louis Vuitton

Τα πλεκτά φορέματα είναι αδιαμφισβήτητα τα must have κομμάτια της σεζόν. Το φόρεμα από μόνο του είναι ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αφού εκφράζει τη θηλυκότητα όσο τίποτα άλλο. Αέρινο ή στενό, μονόχρωμο ή με prints, τα φορέματα είναι απαραίτητα και ειδικά αυτή την περίοδο, όπου η θηλυκότητα επισκιάζεται λόγω του layering. Αυτά, όμως, που ξεχωρίζουν είναι τα πλεκτά φορέματα, που επιλέγονται φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Είναι ζεστά, απαλά και εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα, με αποτέλεσμα να είναι ακαταμάχητα για κάθε εμφάνιση, όταν η θερμοκρασία πέφτει αλλά δεν θέλεις να θυσιάσεις την κομψότητα σου. Οι royals ανά τον κόσμο τα επιλέγουν κάθε φθινόπωρο και χειμώνα, καθώς πληρούν όλες τις προϋποθέσεις μία κομψής εμφάνισης, ενώ και celebrities όπως η Kendall Jenner δεν μπορούν να τους αντισταθούν. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για ένα συγκεκριμένο πλεκτό φόρεμα, που επέλεξε η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ και σίγουρα αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Γιατί πρέπει να έχεις ένα φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σου σαν αυτό της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ

Η κόρη της Marie Chantal και του Παύλου Γλίξμπουργκ δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στη βιομηχανία της μόδας έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα ονόματά της. Η ίδια λατρεύει το styling και μία γρήγορη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να καταλάβεις, πως η νεαρή έχει ένα από τα πιο κομψά και αξιοζήλευτα στιλ και η πρόσφατη εμφάνισή της το αποδεικνύει.

Η ίδια δημοσίευσε την παρακάτω ανάρτηση στην οποία ποζάρει φορώντας ένα μίντι πλεκτό φόρεμα - ζιβάγκο με στενή εφαρμογή, που αναδεικνύει τη σιλουέτα της. Το φόρεμα έχει την αριστοκρατική απόχρωση του μπεζ, που είναι επίσης άκρως ευέλικτη και θα σου δώσει την ευκαιρία να το φορέσεις σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις και με πολλά αξεσουάρ σου. Το μπεζ πλεκτό φόρεμα της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ είναι η ιδανική προσθήκη στην γκαρνταρόμπα της σεζόν και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

Εμείς βρήκαμε το ιδανικό στη Mango στην προσιτή τιμή των 29,99 ευρώ. Βρες το παρακάτω.

Το αριστοκρατικό φόρεμα πουλόβερ της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου
Μίντι πλεκτό φόρεμα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ