Follow us

Φοράς συνέχεια κολάν; Χρειάζεσαι αυτά τα 5 κομμάτια για να αναβαθμίσεις το look του

Σύμφωνα με τις πιο κομψές fashionistas, το κολάν ταιριάζει ιδανικά με αυτά τα fashion items.

Φοράς συνέχεια κολάν; Χρειάζεσαι αυτά τα 5 κομμάτια για να αναβαθμίσεις το look του Splash/Ideal Images

Ξέρουμε πως το κολάν για εσένα έχει την ίδια θέση με το τζιν: Αποτελεί το παντελόνι για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις. Επειδή και εμείς το προτιμούμε τόσο πολύ στο καθημερινό ντύσιμό μας, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα κομμάτια που θα ανανεώσουν τους στιλιστικούς συνδυασμούς με το αγαπημένο σου κολάν. Σύμφωνα με τις πιο κομψές fashionistas, το κολάν ταιριάζει ιδανικά με τα παρακάτω fashion items.

Τα must have κομμάτια που αναβαθμίζουν τα looks με το αγαπημένο σου κολάν

Oversized πουλόβερ | Τίποτα δεν ταιριάζει περισσότερο στο κολάν από ένα μακρύ, άνετο και ζεστό πουλόβερ. Ολοκλήρωσε το look με knee high μπότες ή για το απόλυτο casual chic look, τα trendy μποτάκια της UGG, που φορούν όλες οι fashionistas.

Ντένιμ πουκάμισο | Το ντένιμ αυτή τη σεζόν έχει ανανεωθεί και φέτος οι style experts το επιλέγουν κυρίως σε πουκάμισα, τα οποία συνδυάζουν με τα κολάν τους. Είναι ένα look που μπορείς εύκολα να φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και στις εξόδους του Σαββατοκύριακου, όπως σε ένα brunch.

Puffer μπουφάν | Μέχρι τώρα θα έχεις καταλάβει πως τα άλλοτε passe puffer μπουφάν έχουν γίνει το απόλυτο staple της χειμερινής γκαρνταρόμπας των fashionistas. Πλέον ολοκληρώνουν κάθε look τους και κυρίως εκείνα με πρωταγωνιστή το κολάν τους.

Racing Jacket | Στο MissBloom είχες διαβάσει πρώτη πως τα racing jackets θα μας απασχολήσουν όσο λίγα trends αυτή τη σεζόν και πράγματι αυτό έγινε. Οι πιο ενημερωμένες λάτρεις της μόδας έχουν επενδύσει στο συγκεκριμένο vintage jacket (εδώ θα βρεις το ιδανικό για εσένα) και το φορούν με κολάν, μπότες και πολύ attitude.

Blazer | Τέλος, ο αγαπημένος μας συνδυασμός είναι εκείνος του κολάν και του blazer, ένα τόσο αβίαστα κομψό σύνολο, που μπορούμε να φορέσουμε σε κάθε περίσταση. Εύκολο, γρήγορο και πάντα επίκαιρο, το εν λόγω style combo θα γίνει το αγαπημένο σου look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ