Follow us

Η Δανάη Μιχαλάκη συνδύασε σε ένα casual σύνολο τα 5 απαραίτητα κομμάτια του φθινοπώρου

Τα must have κομμάτια του φθινοπώρου σύμφωνα με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Δανάη Μιχαλάκη NDP Photo Agency

Μπορεί η θερμοκρασία στη χώρα μας να είναι υψηλή, ωστόσο το ημερολόγιο δείχνει πως βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου. Αυτό σημαίνει πως οι νέες συλλογές και τάσεις έχουν ήδη βρει τη θέση τους στα καταστήματα, ώστε καθεμία από εμάς να μπορεί να ανανεώσει και εμπλουτίσει τη γκαρνταρόμπα της με όλα τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ. Λίγο πριν ξεκινήσεις να γεμίζεις το shopping καλάθι σου με items χρειάζεται να κάνεις μία λίστα με τα κομμάτια, στα οποία αξίζει να στρέψεις την προσοχή σου. Πρόσφατα μάλιστα, η Δανάη Μιχαλάκη δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο με πρωταγωνιστές πέντε items που σίγουρα αξίζει να αποκτήσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε τη Δανάη Μιχαλάκη να απολαμβάνει τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας, φορώντας ένα ιδανικό look για αυτή την περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός συνδύασε ένα λευκό t-shirt με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και καμπαρντίνα σε λιλά απόχρωση. Ολοκλήρωσε το casual look της με λευκά sneakers και crossbody τσάντα σε μπεζ χρώμα. Ακριβώς αυτά είναι και τα κομμάτια που κάθε κομψή γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της.

Το τζιν παντελόνι, για παράδειγμα, και πιο συγκεκριμένα στη γραμμή που ταιριάζει στην κάθε γυναίκα είναι μία απαραίτητη αγορά, αφού πρόκειται να το φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις και θα είναι πάντα μία κομψή και safe επιλογή. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το λευκό t-shirt, που θα συνδυάσεις με σακάκια, ζακέτες, φούστες, παντελόνια ή θα κάνεις layering με φορέματα. Όσον αφορά στα πανωφόρια, το φετινό φθινόπωρο είναι η σεζόν της καμπαρντίνας. Ανανέωσε το στιλ σου με μία όπως αυτή που επέλεξε η Δανάη Μιχαλάκη, δηλαδή σε έντονο χρώμα. Φυσικά, η shopping list ολοκληρώνεται με τα απαραίτητα αξεσουάρ, δηλαδή τα λευκά sneakers και μία crossbody τσάντα που θα αναδειχθεί ο καλύτερος συνοδοιπόρος της καθημερινότητας.

Το casual look της Δανάης Μιχαλάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη συνδύασε σε ένα casual σύνολο τα 5 απαραίτητα κομμάτια του φθινοπώρου
Δανάη Μιχαλάκη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ