Follow us

Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε το αγαπημένο τζάκετ των Παριζιάνων

Το tweed τζάκετ κέρδισε τη Σοφία Καρβέλα και σίγουρα θα κερδίσει και εσένα.

Σοφία Καρβέλα Instagram @thesofiakarvela

Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις ή χρειάζεσαι λίγη στιλιστική έμπνευση για να ανανεώσεις τους κλασικούς καθημερινούς συνδυασμούς σου, θα σου προτείναμε να κάνεις μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό λογαριασμό της Σοφίας Καρβέλα στο Instagram. Θα δεις ήδη από τις πρώτες αναρτήσεις της, πως η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση με κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγάπη της για τη μόδα και δημοσιεύει τα πιο ενδιαφέροντα looks της. Η ίδια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της μόδας ως στιλίστρια και δημιουργικός σύμβουλος για fashion brands στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου ζει μαζί με την οικογένεια της.

Η Σοφία Καρβέλα έτσι δεν χάνει στιγμή να προβάλλει τη δουλειά της και να μας χαρίσει styling inspo. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε εκείνη με ένα staple του παριζιάνικου στιλ, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Η Σοφία Καρβέλα εμπιστεύεται αυτό το διαχρονικό τζάκετ | Είναι το αγαπημένο των Παριζιάνων

Ο λόγος για το παρακάτω look, στο οποίο η Σοφία Καρβέλα ποζάρει φορώντας ένα λεοπάρ στενό ψηλόμεσο παντελόνι, ένα κόκκινο πουλόβερ και ένα μπεζ τζάκετ, και πιο συγκεκριμένα ένα tweed. Το τελευταίο αποτελεί το απόλυτο staple του παριζιάνικου στιλ.

Το κλασικό tweed τζάκετ είναι το αγαπημένο πανωφόρι των Παριζάνων. Οι γυναίκες, που φημίζονται για το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ τους, λατρεύουν το συγκεκριμένο πανωφόρι και το εμπιστεύονται κάθε χρόνο για τις πιο κομψές day to night εμφανίσεις τους αυτή την περίοδο. Είναι η διαχρονική στιλιστική επένδυση, που δεν θα μετανιώσεις ποτέ, καθώς έχει μεγάλη στιλιστική χρησιμότητα. Μπορείς να το συνδυάσεις με casual looks, βραδινά σύνολα και glamorous κομμάτια. Είναι το τζάκετ που θα φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας αναβαθμίζοντας ακόμα και το πιο απλό look. Εμπιστεύσου τόσο τη Σοφία Καρβέλα όσο και τις Παριζιάνες και επένδυσε σε ένα tweed τζάκετ για άψογες εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ