Follow us

Η Ελένη Τσολάκη φόρεσε την παντελόνα που θα δώσει ύψος στη σιλουέτα σου

Η παντελόνα της Ελένης Τσολάκη είναι το style hack για να δείχνεις πιο ψηλή.

MissBloom TEAM
Ελένη Τσολάκη | 3 looks της που αποτελούν την επιτομή του φθινοπωρινού στιλ και θα θες να τα φορέσεις NDP

Έχουμε κάνει πολλές φορές λόγο για εκείνα τα fashion items, που δεν θα προσθέσουν μόνο στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση σου, αλλά θα σε αναδείξουν. Πρόκειται για τα ρούχα, που αγκαλιάζουν μοναδικά το γυναικείο σωματότυπο για να του προσφέρουν ό,τι ακριβώς χρειάζεται. Εφαρμόζουν στο σώμα έτσι ώστε να αναδείξουν τα καλύτερα σημεία, να κολακέψουν τα πιο ''αδύναμα'' και να αναβαθμίσουν κάθε σου εμφάνιση. Ένα τέτοιο ρούχο φόρεσε πρόσφατα η Ελένη Τσολάκη στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής της ''Open Weekend''. H παρουσιάστρια με την εμφάνισή της έδωσε ένα πολύ σημαντικό στιλιστικό tip, που αξίζει σίγουρα την προσοχή σου. Ο λόγος για την παντελόνα, που θα προσθέσει ύψος στη σιλουέτα σου ανεξάρτητα από τον σωματότυπο και τις μετρήσεις σου.

Η παντελόνα της Ελένης Τσολάκη είναι το style hack για να δείχνεις πιο ψηλή

Ο λόγος για το παρακάτω look της Ελένης Τσολάκη. H ίδια φόρεσε ένα μαύρο τοπ με λεπτές τιράντες, τύπου κορσέ, που αποτελεί μεγάλη τάση της σεζόν και θα διαβάσεις για αυτό εδώ. Η παρουσιάστρια συνδύασε το hot τοπ με μία ψηλόμεση wide leg παντελόνα, που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου όλο το χρόνο. Θα αναρωτιέσαι γιατί... Η μαύρη παντελόνα θα σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή λόγω των λευκών κάθετων ριγών της. Το εν λόγω pattern πάντα δίνει την αίσθηση μιας πιο μακριάς σιλουέτας κολακεύοντας τη γυναίκεια φιγούρα.

Το γεγονός πως αυτή η παντελόνα συνδυάζει τις ρίγες με το wide leg σχέδιο είναι η στιλιστική συνταγή της επιτυχίας για δείχνεις πιο ψηλή ανεξάρτητα από τις μετρήσεις σου. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά δίνουν αυτή την όψη στην εμφάνιση και είναι το style hack, που προτιμούν συνέχεια όλοι οι celebrities.

Δοκίμασε και εσύ μία wide leg παντελόνα με ρίγες στις αποχρώσεις που ταιριάζουν με το στιλ σου και ανέδειξε την σιλουέτα σου όπως οι fashionistas.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ