Follow us

Business chic: Πώς θα πετύχεις το απόλυτο οffice look αυτή τη σεζόν

Η Tommy Hilfiger προτείνει τα work style staples για ένα φινετσάτο και ζεστό χειμερινό office look.

Office Vasilis Mantas

Η θερμοκρασία πέφτει σταδιακά όλο και περισσότερο κάνοντας απαραίτητα τα χειμερινά ρούχα και αξεσουάρ. Αυτή η αλλαγή του καιρού αλλάζει φυσικά και τις στιλιστικές απαιτήσεις με αποτέλεσμα να έχουμε ανάγκη από ζεστασιά και άνεση -χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαστε πρόθυμες να θυσιάσουμε την κομψότητα και την αισθητική μας. Ο τρόπος για να παραμείνουμε κομψές και ζεστές στο κρύο είναι να εστιάσουμε στο layering, την τεχνική που λατρεύουν οι fashionistas. Πρόκειται για τη στιλιστική μέθοδο, που προτείνει να συνδυάσεις πολλά κομμάτια μαζί σε ένα fun mix & match, ώστε να παραμείνεις πάντα stylish. Είναι, επίσης, ένας έξυπνος τρόπος να πειραματιστείς με τους συνδυασμούς των ρούχων της γκαρνταρόμπας σου. Η Tommy Hilfiger έχει την ιδανική πρόταση για το πιο κομψό layering στο office style.

Η στιλιστική πρόταση της Tommy Hilfiger για ένα σύγχρονο χειμερινό office look

H Tommy Hilfiger ξεχωρίζει για την preppy αισθητική των σχεδίων της, η οποία με κάθε νέα σεζόν εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Έτσι, συνδυάζει τη διαχρονική φινέτσα του κολεγιακού look με την ανάγκη για πειραματισμό, μοναδικότητα και χαλαρό attitude, στοιχεία που μπορείς να εντοπίσεις στη νέα συλλογή του brand για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22. To preppy style ανανεώθηκε και προσαρμόστηκε στις ανάγκες του σήμερα με τις σύγχρονες προτάσεις της Tommy Hifliger να αποτελούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ των τελευταίων τάσεων της μόδας και του αξεπέραστου αυθεντικού στυλ του brand.

Business chic: Πώς θα πετύχεις το απόλυτο οffice look αυτή τη σεζόν

Από τη συλλογή της Tommy Hilfiger ξεχωρίζουμε τα παρακάτω κομμάτια, που έχουν συνδυαστεί με μαεστρία για να αναδειχθείς στην πιο καλοντυμένη παρουσία στο γραφείο. Σύμφωνα με την Tommy Hilfiger, η μπεζ wide leg ψηλόμεση παντελόνα με κομψό tailoring σε συνδυασμό με το πλεκτό cardigan, που φέρει το νέο TH Monogram, συνθέτουν το απόλυτο business chic outfit. Η nude παλέτα στο σύνολο αποπνέει αδιαμφισβήτητη κομψότητα, ενώ προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία.

Έπειτα, προσθέτεις το απόλυτο staple κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, το λευκό πουκάμισο και ολοκληρώνεις το look με ένα διαχρονικό καρό παλτό. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, το must have item είναι η χρηστική, ευρύχωρη και πάντα κομψή tote bag σε μπλε απόχρωση και τα εξίσου ευκολοφόρετα και άνετα μποτάκια στο διαχρονικό ταμπά χρώμα.

Tommy Hilfiger Business chic look

Θα βρεις όλα τα κομμάτια Tommy Hilfiger του απόλυτου χειμερινού office chic look παρακάτω.

H νέα συλλογή Tommy Hilfiger F/W’ 22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο tommy.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Oversized καρό παλτό, Tommy Hilfiger.

Zακέτα με άνετη εφαρμογή και σχέδιο, Tommy Hilfiger.

Oversized πουκάμισο με applique σχέδιο στον γιακά, Tommy Hilfiger

Παντελόνι chinos ψηλόμεσο με κεντητό οικόσημο, Tommy Hilfiger.

Μποτάκια με ψηλό τακούνι και διακοσμητικό λουράκι, Tommy Hilfiger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ