Follow us

Η πριγκίπισσα Leonor είναι η νέα αγαπημένη μας royal | Γιατί αξίζει να προσέξεις το στιλ της

Οι εμφανίσεις της διαδόχου του Ισπανικού θρόνου είναι οι φρέσκες στιλιστικές προτάσεις που έψαχνες.

Η πριγκίπισσα Leonor είναι η νέα αγαπημένη μας royal | Γιατί αξίζει να προσέξεις το στιλ της Splash/Ideal Images

Έχουμε κάνει πολλές φόρες λόγο στο παρελθόν για τις στιλιστικές επιλογές των royals. Οι εμφανίσεις τους είναι προσεχτικά σχεδιασμένες και έχει δοθεί προσοχή μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα έτσι είναι πάντα αξιοζήλευτο και προσφέρει έμπνευση για την αναδημιουργία των εμφανίσεων τους. Μάλιστα, μία στιλιστική στρατηγική που ακολουθούν είναι να επενδύουν σε κομμάτια από προσιτά brands αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζεται να ξοδεύεις μία ολόκληρη περιουσία για να είσαι κομψή. Μία από τις royals που ξεχωρίζουμε τόσο εμείς όσο και στο σύνολό της η fashion κοινότητα είναι η πριγκίπισσα Leonor, η διάδοχος του ισπανικού θρόνου. Η νεαρή royal είναι η πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Φιλίππου και της βασίλισσας Letizia και όπως δείχνουν οι τελευταίες εμφανίσεις της, η πριγκίπισσα Leonor έχει κληρονομήσει την καλαισθησία της μητέρας της.

Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε στο στιλ της, καθώς η πριγκίπισσα Leonor έχει ένα πολύ ενδιαφέρον και προσιτό στιλ ακολουθώντας το παράδειγμα της μητέρας της. Για να είμαστε πιο ακριβείς, η διάδοχος του θρόνου έχει ένα look που αντανακλά το νεαρό της ηλικίας της αποπνέοντας μία ανάλαφρη αισθητική με ρομαντικά looks, άνετα casualwear κομμάτια αλλά και παραμυθένια επίσημα outfits. Η γκαρνταρόμπα της είναι μία ισορροπία μεταξύ όλω αυτών, έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργεί looks που πρωτίστως τηρούν το royal dress code αλλά και τους περιορισμούς της ηλικίας της αλλά και ανταποκρίνονται στις ανάγκες και την αισθητική της.

Τα καλύτερα looks της πριγκίπισσας Leonor που της κέρδισαν μία θέση στις πιο καλοντυμένες royals που θα ακολουθούμε

Η πριγκίπισσα Leonor με φούξια κοστούμι υιοθετώντας την Barbiecore τάση.

Η νεαρή royal φόρεσε ένα μοντέρνο ταγέρ με μίνι φούστα και matching σακάκι με το διαχρονικό πουά μοτίβο

Η πριγκίπισσα Leonor είναι η νέα αγαπημένη μας royal | Γιατί αξίζει να προσέξεις το στιλ της

Η πριγκίπισσα royal λατρεύει τα μίνι φορέματα και ειδικά εκείνα με τα έντονα χρώματα και τα fun μοτίβα.

Πριγκίπισσα Leonor

Η πριγκίπισσα Leonor επιλέγει προσιτά brands, όπως το Stradivarius, και λατρεύει τις τάσεις. Η ίδια επιλέγει και cargo παντελόνια, το trend πιυ διχάζει τη fashion κοινότητα.

Η πριγκίπισσα Leonor για τις επίσημες εμφανίσεις της επιλέγει παραμυθένια σχέδια, όπως το παρακάτω off shoulder φόρεμα.

Πριγκίπισσα Leonor

Η πριγκίπισσα Leonor έχει επίσης μία πολύ στιλάτη συλλογή παοιυτσιών, που ξεπερνάει την συνηθισμένη αισθητική μίας νεαρής κοπέλας. Slingbacks και κομψές γόβες όπως επίσης sneakers αλλά και εσπαντρίγιες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ