Follow us

Το φόρεμα της Zara που αποδεικνύει πως το φλοράλ φοριέται και τον χειμώνα

Το φλοράλ φόρεμα που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ.

Το φόρεμα της Zara που αποδεικνύει πως το φλοράλ φοριέται και το φθινόπωρο Splash/Ideal Images

Η μόδα έχει τον τρόπο της να μας ανεβάζει τη διάθεση και να απογειώνει την αυτοπεποίθηση μας. Είναι μερικά σχέδια, που μόνο κοιτώντας τα μας γεμίζουν ευχάριστα συναισθήματα. Αυτά μπορεί να ποικίλουν από ρούχα σε αξεσουάρ ή ακόμα και μοτίβα, όπως για παράδειγμα τα φλοράλ. Αυτό το print, πλέον, δεν ανήκει μονάχα στην άνοιξη, αφού δίνει το παρών και στις χειμωνιάτικες συλλογές, ενώ δεν λείπει και από τα καλοκαιρινά looks. Έχει συνδεθεί με τα 70s και τα παιδιά των λουλουδιών και η ρομαντική αισθητική του έχει μαγέψει κάθε άτομο, ανεξαρτήτου φύλου. Μην ξενχάς πως στη γκαρνταρόμπα του φίλου σου υπάρχει σίγουρα είτε ένα T-shirt είτε ένα πουκάμισο με το εν λόγω μοτίβο. Το φλοράλ είναι ένα print που χρειάζεσαι σίγουρα στο καθημερινό ντύσιμο και εμείς βρήκαμε το ιδανικό fashion item, που θα τονώσει τη διάθεση σου, θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα σου και θα σε αναδείξει στην πιο κομψή. Ο λόγος για ένα υπέροχο κομψό φλοράλ φόρεμα από τη Zara.

Το φλοράλ φόρεμα που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ

Η Zara φημίζεται για τα επίκαιρα σχέδια της και τις on trend συλλογές της. Ωστόσο, το κομμάτι που ξεχωρίσαμε αυτή τη φορά έχει ένα διαχρονικό status και θα μπορείς να το φοράς κάθε χρόνο. Το εν λόγω φόρεμα έχει ευελιξία, ένα παραμυθένιο φλοράλ print με άκρως φθινοπωρινά χρώματα και σίγουρα θα το φορέσεις σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Όσον αφορά το office style, σίγουρα το Zara φλοράλ φόρεμα θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη.

Όπως θα δες και παρακάτω είναι ένα μίντι shirt dress και συνδυάζει τον δυναμισμό ενός πουκαμίσου με τη θηλυκότητα ενός φορέματος. Έχει, λοιπόν, έντονο γιακά, μία matching ζώνη στη μέση, που προσφέρει έμφαση στη μέση και το υπέροχο φλοράλ μοτίβο που ολοκληρώνει την κολακευτική γραμμή του. Κοστίζει μόλις 29,99 και θα το βρεις παρακάτω.

Το φόρεμα της Zara που αποδεικνύει πως το φλοράλ φοριέται και τον χειμώνα
Φλοράλ μίντι φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ