Η μεγάλη τάση στα πανωφόρια είναι η scarf-coat | Βρήκαμε τα σχέδια που θα φορέσεις φέτος

To πιο hot πανωφόρι συνδυάζει το κασκόλ με το μπουφάν και είναι ό,τι πιο cozy για αυτή την σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μετά από τόσα άρθρα στο MissBloom θα έχεις καταλάβει πως τα πανωφόρια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις της σεζόν. Κατέχουν εξέχουσα θέση στη γκαρνταρόμπα μας αφού είναι χρήσιμα για την προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες της σεζόν αλλά και στιλιστική αξία, καθώς ολοκληρώνουν το σύνολο. Μάλιστα, τα πανωφόρια μιλούν πριν από εμάς για εμάς, κατά μία έννοια μας συστήνουν στον κόσμο προτού καλά αρθρώσουμε λέξη. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να επιλέγουμε πανωφόρια που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σεζόν, τόσο στιλιστικά όσο και χρηστικά. Σήμερα θα κάνουμε λόγο για ε΄να συγκεκριμένο πανωφόρι, το οποίο κατέκτησε το κόσμο της μόδας από τη περσινή σεζόν και τώρα επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ σε αμέτρητες εκδοχές. Ο λόγος για το διάσημο σχέδιο της Tôteme, ένα fashion brand με έδρα τη Στοκχόλμη.

Το πανωφόρι έχει ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο, που κέρδισε γρήγορα τις καρδιές των fashionistas μόλις εμφανίστηκε στη συλλογή του brand της σεζόν A/W '21. Πρόκειται για ένα ''hybrid'' κομμάτι που συνδυάζει το παλτό με το κασκόλ σε ένα σχέδιο. Η μινιμαλιστική κομψότητα σε συνδυασμό με το πρωτότυπο look του έγινε sold out με αποτέλεσμα το brand να επαναφέρει το σχέδιο στη φετινή του συλλογή. Βέβαια, το πανωφόρι της Tôteme ξεπούλησε ακόμα πιο γρήγορα από πέρσι, όμως, φέτος έχουμε περισσότερες εναλλακτικές προτάσεις.

Ήδη στο Tik Tok οι λατρεις της μόδας έκαναν λόγο για τα scarf coats πανωφόρια, που μπορείς να αποκτήσεις σε αρκετά πιο φθηνή τιμή από προσιτά brand, όπως η Η&Μ και Zara. Η ζήτηση και ο κομψός σχεδιασμός του εν λόγω κομματιού οδήγησε τα fashion brands να σχεδιάσουν τις δικές τους εναλλακτικές προτάσεις και εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα σχέδια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι ένα πανωφόρι που θα κλέψει τις εντυπώσεις προσφέροντας ζεστασιά και θαλπωρή τις ημέρες με πολύ χαμηλή θερμοκρασία.

Shop the trend

Παλτό με ενσωματωμένο κασκόλ, Zara

Παλτό με ενσωματωμένο κασκόλ, H&M

Παλτό με ενσωματωμένο κασκόλ, Marks & Spencer