Το Zara δερμάτινο παντελόνι της Σταματίνας Τσιμτσιλή που έχει γίνει ανάρπαστο

Είναι το statement κομμάτι που θα φορέσεις και στις γιορτές.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθημερινά εμφανίζεται στο τηλεοπτικό πλατό του ''Happy Day'' και μας χαρίζει την πρώτη καλημέρα της ημέρας μαζί με τους συνεργάτες της. Βέβαια, αυτό που προσέχουμε εμείς ιδιαίτερα είναι οι στιλιστικές της επιλογές, που πάντα κάτι έχουν να μας προσφέρουν, όπως για παράδειγμα κάποια στιλιστική συμβουλή, μία νέα πρόταση ή έναν υπέροχο συνδυασμό. Σε κάθε περίπτωση μία ματιά στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή μπορεί να μας δώσει την στιλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε. Μάλιστα, σε ένα πρόσφατο look της η παρουσιάστρια φόρεσε το πιο κομψό δερμάτινο παντελόνι και είναι από τη Zara.

Το κομψό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή με δερμάτινο παντελόνι από τη Zara θα σου χαρίσει στιλιστική έμπνευση

Τα δερμάτινα φέτος δίνουν το παρών στο street style περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη καθώς έντονη ήταν η παρουσία τους στα catwalks της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23. Το δερμάτινο παντελόνι ξεχωρίζει ανάμεσα στα εν λόγω κομμάτια έχει ήδη φορεθεί με πολλούς τρόπους από τις fashionistas. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε μία statement εκδοχή, που θα μπορούσες να φορέσεις και στις εορτές.

Το παντελόνι της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανήκει στην νέα συλλογή της Zara, έχει άνετη εφαρμογή -κάτι πολύ σημαντικό σε κομμάτια που έχουν δημιουργηθεί με δερματίνη αλλά και αυθεντικό δέρμα και υποκατάστατα του- έχει κόκκινη απόχρωση και είναι ψηλόμεσο. Αν και έχει έντονο χαρακτήρα, μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά κομμάτια, καθώς δεν σε περιορίζει στιλιστικά. Μπορείς να το φορέσεις με ένα casual chic look ή ακόμα και ένα βραδινό. Η παρουσίαστρια επέλεξε να το συνδυάσει με nude τοπ και μαύρα πέδιλα.

Το Zara παντελόνι κοστίζει 35,99 ευρώ και θεωρούμαι πως είναι ένα κομμάτι που θα φοράς ασταμάτητα αυτή τη σεζόν. Θα το βρεις παρακάτω.

Παντελόνι με δερμάτινη όψη, κόκκινη απόχρωση και ίσια γραμμή με χαλαρή εφαρμογή, Zara