Follow us

Στην γκαρνταρόμπα σου χρειάζεσαι ένα πλεκτό φόρεμα σαν της Ζέτας Μακρυπούλια

Tο Massimo Dutti πλεκτό φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Στην γκαρνταρόμπα σου χρειάζεσαι ένα πλεκτό φόρεμα σαν της Ζέτας Μακρυπούλια Instagram @zeta_makripoulia_official

Κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της ξεχωρίζει μερικά κομμάτια. Αυτά έχουν το status του ''αγαπημένου'', ''πολυφορεμένου'', ''χρήσιμου'' και ''άνετου''. Πολλά επίθετα χαρακτηρίζουν μία ομάδα κομματιών ή μόνο ένα. Για την κάθε μία είναι διαφορετικό, όμως, όλες θα συμφωνήσουν μαζί μας σε αυτό: Το πλεκτά φορέματα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Είναι ζεστά, απαλά και εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα, με αποτέλεσμα να είναι ακαταμάχητα για κάθε εμφάνιση, όταν η θερμοκρασία πέφτει αλλά δεν θέλεις να θυσιάσεις την κομψότητα σου. Τα πλεκτά, άλλωστε, αποτελούν τον MVP της χειμερινής γκαρνταρόμπας και την πιο safe επιλογή για κάθε περίσταση. Το πλεκτό φόρεμα ειδικά μπορεί να προσφέρει άνεση, ζεστασιά και κομψότητα για κάθε ώρα της ημέρας. Η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως είναι λάτρης τους και μάς προτείνει το δικό της αγαπημένο πλεκτό φόρεμα.

Το Massimo Dutti πλεκτό φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Η Ζέτα Μακρυπούλια μάς κρατάει συντροφιά τα μεσημέρια από το τηλεοπτικό παλτό της εκπομπής που παρουσιάζει ''Rouk Zouk'' και φροντίζει να κρατάει αμείωτο το στιλιστικό ενδιαφέρον μας. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα κομψό πλεκτό φόρεμα, που κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο λόγος για το παρακάτω look της.

Στην γκαρνταρόμπα σου χρειάζεσαι ένα πλεκτό φόρεμα σαν της Ζέτας Μακρυπούλια

Όπως θα δεις η Ζέτα Μακρυπούλια φοράει ένα πλεκτό φόρεμα στην χαρούμενη απόχρωση του κίτρινου. Έχει μίντι μήκος, ψηλή λαιμόκοψη τύπου ζιβάγκο, loose σιλουέτα και είναι αμάνικο. Το φόρεμα ανήκει στη συλλογή της Massimo Dutti, που φημίζεται για τις σύγχρονες και κομψές συλλογές του. Το εν λόγω κομμάτι έχει δημιουργηθεί από κασμίρι και μαλλί και θα το βρεις παρακάτω.

Πλεκτό μίντι φόρεμα, Massimo Dutti
Πλεκτό μίντι φόρεμα, Massimo Dutti

Η Ζέτα Μακρυπούλια ολοκλήρωσε το look της με ταμπά αξεσουάρ. Οι platform μπότες της έδωσαν την trendy πινελιά, ενώ η ζώνη πρόσφερε περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα της. Το φόρεμα της αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου, καθώς θα αναβαθμίσει το προσωπικό στιλ σου δίνοντας χρώμα και πολυτέλεια σε κάθε περίσταση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ