Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε την πιο κομψή δερμάτινη φούστα | Κοστίζει μόλις 25 ευρώ

Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε την top τάση του χειμώνα.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram @katken85

Οι παρουσιάστριες των τηλεοπτικών εκπομπών προσφέρουν καθημερινά αρκετή στιλιστική έμπνευση στις γυναίκες που τις παρακολουθούν, αφού υιοθετούν τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν, δείχνοντας μας πως μπορούμε να τις φορέσουμε και εμείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εκτός από την καθημερινή εκπομπή της, διατηρεί μία πολύ καλή σχέση και με τους followers της στο Instagram. Μέσα από το προφίλ της μάλιστα μοιράζεται πολύ συχνά διάφορα looks που δημιουργεί αλλά και προτείνει ρούχα ή καλλυντικά που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Σε μία από τις αναρτήσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε μία από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας, δηλαδή το leather trend. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συνδύασε μία mini δερμάτινη φούστα με μακρυμάνικη μπλούζα σε royal blue απόχρωση και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες δερμάτινες over the knee μπότες. Από αυτό το σύνολο ξεχωρίσαμε τη φούστα της, η οποία ανήκει στη χειμερινή συλλογή της Pink Woman και κοστίζει μόλις 25 ευρώ.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023, οι οίκοι Loewe, Hermes, Alexander McQueen, Alaia, Saint Laurent, Tod's και Khaite προτείνουν το leather trend, προσθέτοντας στις συλλογές τους δερμάτινα φορέματα, πανωφόρια, φούστες και ολόσωμες φόρμες που πρόκειται να ανανεώσουν το ντύσιμό σου με τον καλύτερο τρόπο.

Το φθινοπωρινό look της Κατερίνας Καινούργιου

Get the Look

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε την πιο κομψή δερμάτινη φούστα | Κοστίζει μόλις 25 ευρώ
Μίνι φούστα σε όψη δερματίνης με σούρες Pink Woman

Θα τη βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ