Follow us

Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε το διάσημο τοπ από Zara που έχει γίνει viral

Γιατί έχουν ενθουσιαστεί τόσο πολύ οι fashionistas με αυτό το Zara τοπ;

voulgaraki NDP Photo Agency

Μία από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες που απολαμβάνει μία fashionista είναι να ανακαλύπτει τις νέες συλλογές των αγαπημένων της brands. Έτσι κάθε φορά που μία νέα εποχή ξεκινά και η καινούργια collection καταφτάνει σε καταστήματα και e-shops, ανυπομονούμε να την ανακαλύψουμε και να ξεχωρίσουμε τα κομμάτια που θα προσθέσουμε αρχικά στη wishlist μας και στη συνέχεια στη γκαρνταρόμπα μας. Συχνά μάλιστα, υπάρχουν κάποια items που ενθουσιάζουν τόσο πολύ τις fashion lovers που καταφέρνουν και γίνονται viral. Φέτος, ακριβώς αυτό έχει συμβεί με ένα crop top από τη συλλογή της Zara.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πλεκτό crop top, το οποίο στο τελείωμα του είναι διακοσμημένο με στρας, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ cozy αλλά και glam αποτέλεσμα. Το εν λόγω τοπ έχει αναδειχθεί ως ένα από τα αγαπημένα κομμάτια από τη χειμερινή συλλογή του high street brand μόδας, ενώ έχει γίνει viral και στο TikTok. Το συγκεκριμένα τοπ της Zara μπορείς να το βρεις μάλιστα σε διάφορα χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι και το λευκό.

Πρόσφατα μάλιστα, η Ελένη Βουλγαράκη πραγματοποίησε μία βραδινή έξοδο, φορώντας ένα look στο οποίο πρωταγωνιστεί το εν λόγω viral τοπ της Zara. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συνδύασε το εν λόγω μαύρο τοπ με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή που είναι επίσης μία από τις τάσεις της τρέχουσας σεζόν. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια και ένα μαύρο blazer. Εναλλακτικά, θα μπορούσες να το συνδυάσεις με τζιν παντελόνι ή να δημιουργήσεις layering με ένα λευκό πουκάμισο για μία πιο casual chic προσέγγιση.

Το look της Ελένης Βουλγαράκη

Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε το διάσημο τοπ από Zara που έχει γίνει viral

Get the Look

Crop top με κοσμήματα Zara
Crop top με κοσμήματα Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι αντιδράσεις των fashionistas στο TikTok

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ