Η Δανάη Μιχαλάκη φόρεσε το πιο διαχρονικό σακάκι της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με κομψό σακάκι σ' ένα διαχρονικό μοτίβο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Το "χτίσιμο" της φθινοπωρινής και χειμερινής γκαρνταρόμπας μπορεί να μοιάζει απλή υπόθεση, αλλά δεν είναι. Καθώς η θερμοκρασία πέφτει, τα layers ρούχων αυξάνονται και όλο και κάποιο νέο κομμάτι θα χρειαστεί να συμπληρώσει τις καθημερινές μας εμφανίσεις και να εμπλουτίσει το στιλ μας. Αυτό, βεβαίως, που δεν πρέπει να απουσιάζει από καμία γυναικεία ντουλάπα αυτή την εποχή είναι ένα καρό σακάκι, μία άποψη που φαίνεται να ενστερνίζεται και η Δανάη Μιχαλάκη.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Η Μοναξιά της Δύσης", όπου πρωταγωνιστεί, φορώντας ένα oversized καρό σακάκι σε γκρι χρώμα που συνδύασε με μαύρο tank top και δερμάτινο παντελόνι επίσης σε μαύρο χρώμα. Το κομμάτι- κλειδί, φυσικά, της εμφάνισης, ήταν το σακάκι, που απογείωσε το κατά τα άλλο απλό σύνολο.

Το ίδιο απλός μπορεί να είναι και ο συνδυασμός που θα κάνεις στη δική σου εμφάνιση με έμπνευση από το look της Δανάης Μιχαλάκη: φόρεσε το γκρι καρό σακάκι σου με δερμάτινο, μάλλινο ή denim παντελόνι και ένα tank top ή ένα πουκάμισο και θα είσαι stylish κάθε στιγμή της ημέρας.

Το καρό μοτίβο στο στιλ του χειμώνα

Το καρό αποτελεί ένα δημοφιλές μοτίβο στο ντύσιμο του χειμώνα. Είτε ως σακάκι όπως αυτό που φόρεσε η Μιχαλάκη είτε σε φορέματα ή φούστες είτε σε οποιαδήποτε άλλο κομμάτι, το καρό δεν απογοητεύει ποτέ. Οι πιο κρύοι μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με αυτό το pattern και αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία. Να είσαι σίγουρη πως θα σε ανταμείψει.

Πώς μπορείς να το φορέσεις;

Η κλασική καρό φούστα με το school girl vibe της, σε ό,τι μήκος και αν την επιλέξεις, θα αποτελέσει τον πιο stylish σύμμαχο σου αυτή την περίοδο.

Από τα layers των συνόλων σου δεν μπορεί να λείπει ένα overshirt. Όταν, μάλιστα, είναι καρό μπορεί να αναδείξει το κάθε outfit σου, από το γραφείο, μέχρι τις απογευματινές βόλτες.

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για καρό παλτό. Ο πιο classy τρόπος να αναδείξεις τα πιο απλά σου σύνολα είναι αυτό το statement κομμάτι.

Τελευταίο αλλα όχι έσχατο, το κομμάτι που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου στο 100%. Το καρό φόρεμα, και ειδικότερα σε midi μήκος, είναι η πιο ιδανική προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου, ειδικά για εσένα που αγαπάς το πιο ρομαντικό στιλ.