Follow us

Αυτό είναι το πλεκτό φόρεμα που είναι ιδανικό για τον χειμώνα και αξίζει να αποκτήσεις πριν γίνει sold out

Το πλεκτό φόρεμα που θα σου κρατήσει την πιο cozy παρέα.

plekto forema Splash News / Ideal Image

Το πλεκτό φόρεμα ανήκει στην κατηγορία των ρούχων που κάθε χειμώνα όσο χαμηλή κι αν είναι η θερμοκρασία είναι εκεί για να μας κρατήσει ζεστές. Ταυτόχρονα είναι ένα από τα πιο κομψά κομμάτια που αξίζει να προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Φέτος μάλιστα, το πλεκτό φόρεμα πρωταγωνίστησε και στις συλλογές διάσημων οίκων όπως οι Dion Lee, Dolce and Gabbana, Bottega Veneta, Ganni, Gabriela Hearst και JW Anderson.

Γιατί γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία το πλεκτό φόρεμα; Αρχικά είναι μία πολύ άνετη επιλογή για το ντύσιμο της καθημερινότητας. Ταυτόχρονα, χαρακτηρίζεται από κομψότητα και φινέτσα, ενώ πλέον υπάρχει τρόπος για να το φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις από το πρωί έως το βράδυ. Το πρωί στο γραφείο με ankle boots ή loafers, στις χαλαρές βόλτες με sneakers, ακόμα και στη βραδινή έξοδο με γόβες ή ψηλοτάκουνες μπότες. Κάπως έτσι, το knit dress πρόκειται να αναδειχθεί ως μία από τις πρώτες σκέψεις που κάνεις όταν θέλεις να φορέσεις κάτι άνετο, cozy και πολύ κομψό.

Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις ξεκινήσει να ετοιμάζεις τη shopping list με τα απαραίτητα κομμάτια του χειμώνα, τότε υπάρχει ένα πλεκτό φόρεμα που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις σε αυτή. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα H&M πλεκτό φόρεμα με μακριά μανίκια που μπορείς να βρεις σε δύο αποχρώσεις: μοβ και γκρι. Ο λόγος που το ξεχωρίσαμε είναι επειδή πρόκειται να είναι μία πολύ chic επιλογή για τις ημέρες που έχει χαμηλή θερμοκρασία, ωστόσο θέλεις να ντυθείς προσεγμένα. Ταιριάζει τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις day to night εμφανίσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Η must have αγορά από τη νέα συλλογή της H&M

Αυτό είναι το πλεκτό φόρεμα που είναι ιδανικό για τον χειμώνα και αξίζει να αποκτήσεις πριν γίνει sold out
Πλεκτό εφαρμοστό φόρεμα H&M

Θα το βρεις εδώ.

Πλεκτό εφαρμοστό φόρεμα H&M
Πλεκτό εφαρμοστό φόρεμα H&M

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ