Follow us

Cozy & Chic | 10 φορέματα από την Η&Μ που θα φοράς όλο τον χειμώνα

Αυτά τα Η&Μ φορέματα θα γίνουν ο πιο stylish σύμμαχος σου στα καθημερινά looks.

MissBloom TEAM
10 φορέματα από την Η&Μ που θα φοράς όλο τον χειμώνα Splash News / Ideal Images

Η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και το μυαλό όλων μας ήδη βρίσκεται στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, βάζοντας μας σε χειμερινό mood. Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχθούμε τον χειμώνα είναι να έχουμε προετοιμαστεί στιλιστικά. Κρύο, βεβαίως, δεν σημαίνει μόνο πολλά layers ρούχων. Μπορείς να είσαι κάλλιστα κομψή στο κρύο, χωρίς να νιώθεις ότι έχει ντυθεί υπερβολικά. Ο πιο θηλυκός και elegant τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι με ένα φόρεμα. Κάνε, λοιπόν, ένα διάλειμμα από το αγαπημένο σου τζιν ή κολάν και δώσε μία ευκαιρία σε αυτό το ξεχωριστό κομμάτι. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε χειμερινά φορέματα για την καθημερινότητά σου. Μάλλινα, με μακρύ μανίκι, ζιβάγκο, κοντά και μακριά, αυτά τα φορέματα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη μέσα στη μέρα σου.

Η H&M έχει προνοήσει ώστε να έχεις τον πιο cozy χειμώνα χωρίς να θυσιάσεις το στυλ σου, ούτε στο ελάχιστο. Όλα τα φορέματα που θα βρεις στη συλλογή του συνδυάζονται άψογα με τις ψηλές σου μπότες για απόλυτα stylish office looks, αλλά και με τα αθλητικά παπούτσια σου για τις απογευματινές σου βόλτες. Μία γούνινη tote bag θα ολοκληρώσει άψογα το κάθε σου σύνολο, δημιουργώντας μία ακόμα πιο "χουχουλιάρικη" αίσθηση.

Styling Tip: Πειραματίσου και με τα πιο έντονα χρώματα που θα βρεις στα φορέματα της H&M, για να δώσεις περισσότερη ζωντάνια στα χειμερινά σου looks.

Διαλέξαμε για σένα...

Φόρεμα με πλέξη ριμπ, H&M

Φόρεμα με χαμηλό λαιμό ζιβάγκο, H&M

Φόρεμα φούτερ με γιακά, H&M

Εφαρμοστό έξωμο φόρεμα, H&M

Πλεκτό φόρεμα με δετή ζώνη, H&M

Πλεκτό εφαρμοστό φόρεμα, H&M

Κοντό εφαρμοστό φόρεμα, H&M

Χνουδωτό έξωμο φόρεμα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ