Follow us

Το μπουφάν της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου τον χειμώνα

Ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια που θα επενδύσεις και θα σε συντροφεύουν κάθε χειμώνα.

MissBloom TEAM
Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ Splash News / Ideal Image

Με το χειμώνα προ των πυλών και τη θερμοκρασία να έχει πέσει αισθητά, οι περισσότερες έχουμε μπει στη διαδικασία να αναζητούμε τα κομμάτια που θα συμπληρώσουν το layering της εποχής. Το βασικό από αυτά, και πολλές φορές το δυσκολότερο να διαλέξουμε, είναι το μπουφάν. Και λέμε δυσκολότερο γιατί είναι το πανωφόρι που θα πρέπει να ταιριάζει με πολλά looks μας ώστε να εξυπηρετεί διαφορετικές περιστάσεις της καθημερινότητάς μας και θα πρέπει να είναι μία value for money αγορά που θα απογειώνει το στιλ μας, κρατώντας μας ζεστές.

Η αλήθεια είναι πως συχνά όταν αγοράζουμε ένα μπουφάν, πολλές φορές θυσιάζουμε το στιλ για να ένα κομμάτι που θα είναι πιο αποτελεσματικό στο κρύο. Αν σου λέγαμε, όμως, πως μπορείς να τα συνδυάσεις πρακτικότητα και κομψότητα, και να μη συμβιβαστείς ούτε στο ελάχιστο, θα μας πίστευες; Ασφαλώς, γιατί η μόδα εδώ και καιρό έχει φροντίσει να κάνει τα χειμωνιάτικα μπουφάν άκρως στιλάτα κομμάτια.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το μπουφάν που επέλεξε η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ για το δικό της look, και το οποίο είναι είναι το must πανωφόρι, αυτού του χειμώνα, αλλά και κάθε χειμώνα. Η 26χρονη κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε το outfit της στο οποίο συνδύασε ένα shearling μπουφάν με το τζιν της και τα platform μποτάκια της, δημιουργώντας το πιο cool σύνολο για τις κρύες μέρες.

Το shearling μπουφάν και πως θα φορέσεις

Το shearling μπουφάν πέρα από το ό,τι είναι απόλυτα στιλάτο είναι και ό,τι πιο ζεστό χάρη στην εσωτερική του επένδυση από μαλλί προβάτου ή γούνα. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς ταιριάζει σχεδόν με όλα τα looks: με midi φόρεμα- ζιβάγκο και μπότες κάτω από το γόνατο για το γραφείο, με το αγαπημένο σου τζιν και τα sneakers σου για μία χαλαρή βόλτα, αλλά ακόμα και για τη night out εμφάνισή σου με δερμάτινο παντελόνι, off shoulder τοπ και ένα πιο glam τσαντάκι.

Διαλέξαμε για σένα

Μπουφάν διπλής όψης με εσωτερική γούνα, Helmi.

Τζάκετ με γιακά πρόβατο, MANGO

Biker τζάκετ σε όψη δερματίνης, Pink Woman.

Μπουφάν με επένδυση από συνθετικό μαλλί προβάτου, H&M.

Τζακετ μηχανης ντουμπλ φας με οψη δερματος, Stradivarius.

Κοντό μπουφάν double face, ZARA.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ