Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η ιέρεια του casual chic | Τα looks της που θα παραμένουν επίκαιρα όσες τάσεις κι αν περάσουν

Η ηθοποιός διαθέτει στην γκαρνταρόμπας της διαχρονικά κομμάτια που συνδυάζει με μοντέρνο τρόπο στις εμφανίσεις της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η ιέρεια του casual chic | Τα looks της που θα παραμένουν επίκαιρα όσες τάσεις κι αν περάσου NDP

Υπάρχει κάτι για τη Ζέτα Μακρυπούλια στο οποίο δύσκολα θα διαφωνήσεις: ότι έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο, όμορφο ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μπορούμε, όμως, να συμφωνήσουμε και σε άλλα πράγματα: πόσο εκθαμβωτική και χαρισματική παρουσιάστρια υπήρξε σε λαμπερά shows όπως το "Dancing with the Stars" και το "Just the 2 of Us", αλλά και πόσο της ταιριάζει ο ρόλος της στο "Ρουκ Ζουκ". Στη Ζέτα Μακρυπούλια, ωστόσο, έρχομαι να χρεώσω κι ένα ακόμα αναμφισβήτητο "ταλέντο": το πόσο επίκαιρη και κομψή παραμένει με το στιλ της- όσες τάσεις κι αν περάσουν- και πόσο άριστα αποδίδει στιλιστικά σε casual chic looks. Βάζω εδώ μία παρένθεση για να πούμε ότι τα outits της στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι είναι από τα πιο ζηλευτά που έχουν να επιδείξουν Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Το μυστικό της;

Την επιτυχία του ανεπιτήδευτα κομψού στιλ της θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε σε ένα βασικό "μυστικό": την εμπιστοσύνη της στα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τη μίξη προσιτών και luxury κομματιών, και τους ευέλικτους συνδυασμούς. Αν γυρίσουμε λίγο πίσω τον χρόνο, αναζητώντας εμφανίσεις από παλαιότερες χρονιές, σύντομα διαπιστώνουμε ότι χάρη σ' αυτή τη "συνταγή" πολλά από τα outfits της μοιάζουν εξαιρετικά επίκαιρα και σήμερα.

Από τη γκαρνταρόμπα της - εστιάζοντας στον χειμώνα- δεν απουσιάζουν ποτέ τα κλασικά παλτό, όπως το μαύρο, το γκρι και το καμηλό, τα ζιβάγκο, τα blazers, τα ψηλόμεσα άνετα παντελόνια, τα λευκά τοπ, τα τζιν παντελόνια, τα καρό πουκάμισα, το little black dress, τα κοστούμια, οι άνετες ολόσωμες φόρμες, οι μαύρες μπότες και τα sneakers. Κομμάτια, δηλαδή, με τα οποία μπορείς να κάνεις άπειρους στιλιστικούς συνδυασμούς, ακόμα και με τις επίκαιρες τάσεις της μόδας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα συνδυάσει ένα καρό σακάκι με τζιν και sneakers, ή ακόμα κι ένα βελούδινο κοστούμι με sneakers σε μία βραδινή έξοδο. Εμπιστεύεται συχνά τον συνδυασμό black & white και μπορεί να ολοκληρώσει το look της μ' ένα καμηλό ή γκρι παλτό. Θα τολμήσει τα έντονα χρώματα, ακόμα κι αν αυτό είναι ένα κομμάτι στην εμφάνισή της, ενώ ένα casual σύνολό της από το μακρινό 2016 με puffer μπουφάν, φαρδύ παντελόνι, flatforms και tote τσάντα θα μπορούσε κάλλιστα να αναφέρεται και στις τάσεις της φετινής σεζόν.

Τα looks της Ζέτας Μακρυπούλια που φοριούνται κάθε σεζόν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ