Follow us

Τα party φορέματα που θα φορέσεις και μετά τις γιορτές

Ξεκίνησε την αναζήτηση εορταστικών fits που θα φοράς όλο τον χρόνο.

MissBloom TEAM
Τα party φορέματα που θα φορέσεις και μετά τις γιορτές Splash News/ Ideal Images

Δεν έχουμε μπει "επίσημα" σε εορταστικό mood αν δεν έχουμε διαβάσει ένα τουλάχιστον άρθρο σχετικά με τις στιλιστικές επιλογές που θα κάνουμε αυτές τις γιορτές. Γνωρίζουμε, βέβαια, πως έχουμε να διανύσουμε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα, όμως εμάς αυτό δε μας πτοεί. Άλλωστε, όσο νωρίτερα προετοιμαζόμαστε τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κάνουμε δικά μας τα κομμάτια -ιδίως τα φορέματα!- που, χωρίς καμία αμφιβολία, θα έχουν γίνει sold out πριν προλάβουμε να πούμε "Καλά Χριστούγεννα".

Ειδικότερα, τα φορέματα έχουν την τιμητική τους τον Δεκέμβρη, καθώς αποτελούν την πιο glam επιλογή, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στα εορταστικά night outs που έπονται. Παρόλα αυτά, φέτος, στο πνεύμα της βιωσιμότητας, οι αγορές μας καλό είναι να χαρακτηρίζονται από περισσότερη σκέψη και μακροπρόθεσμους στόχους. Με άλλα λόγια, βρες κομμάτια που θα τα φορέσεις παραπάνω από μία φορά.

Για την ακρίβεια, στα έχουμε βρει εμείς. Φορέματα που είναι ιδανικά για τις γιορτές αλλά μπορείς να τα προσαρμόσεις με το styling και να τα φορέσεις σε βραδινές σου εξόδους, ασχέτως Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ακόμα και η αγαπημένη παγιέτα, σήμα κατατεθέν των εορτασικών fits, μπορεί με μία μαύρη, μυτερή μπότα και ένα κλασικό oversized σακάκι να ισορροπήσει και να φορεθεί και σε άλλες περιστάσεις, εκτός γιορτών. Αντίστοιχα, πρέπει να αδράξεις την ευκαιρία που σου προσφέρει ο χειμώνας και να επενδύσεις σε ένα βελούδινο φόρεμα που θα μπορείς να το φοράς με φλατ ή ψηλοτάκουνες μπότες και να εντυπωσιάζεις κάθε φορά.

Αν ακολουθείς τις τάσεις σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως τα metallics είναι ό,τι πιο hot φέτος. Ένα metallic φόρεμα, μπορεί να φορεθεί με ένα λευκό t-shirt από μέσα και loafers με χοντρή κάλτσα πάνω από την αστράγαλο, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τέλος, ένα μίνι δερμάτινο φόρεμα θα αναδειχθεί πλήρως με ένα εμπριμέ μακρυμάνικο κορμάκι από μέσα και θα γίνει το go-to σύνολό σου για τις βραδινές σου εξόδους, και όχι μόνο.

Επομένως, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να αξιοποιήσεις τα πιο λαμπερά ρούχα που θα φορέσεις τις γιορτές. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο ιδανικές επιλογές που θα σε συντροφεύσουν όλο τον χρόνο και θα γίνουν η βάση των πιο stylish συνόλων σου, εορταστικών και μη.

Get the style

Χρυσαφί φόρεμα με στράπλες ντεκολτέ, Pull & bear 

Κοντό βελούδινο φλοράλ φόρεμα, attrativo

Μίντι γυαλιστερό υφασμάτινο φόρεμα, Stradivarius

Σατέν μίντι ριχτό φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη, Marks & Spencer

Κοντό φόρεμα με ακάλυπτους ώμους, ZARA 

Φόρεμα με πούλιες, H&M

Μίνι φόρεμα με σατινέ όψη και κόμπο, Pink Woman 

Μεταξωτό Φόρεμα, Riska

Μίνι φόρεμα με λαιμόκοψη halter κορσέ λεπτομέρεια και όψη δέρματος, Bershka

Φόρεμα μακρύ ριμπ με βολάν, Helmi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ