Follow us

Πώς θα κάνεις έξυπνες επώνυμες αγορές στην Black Friday και ταυτόχρονα θα κερδίσεις μεγάλα χρηματικά ποσά

Το One Salonica σε προσκαλεί να κάνεις τις αγορές σου στις χαμηλότερες outlet τιμές της χρονιάς και να διεκδικήσεις μεγάλα χρηματικά ποσά.

One Salonica

Η αγαπημένη Παρασκευή όλου του χρόνου για γυναίκες, άνδρες και παιδιά έχει επιτέλους φτάσει. Ο λόγος για τη Black Friday, εκείνη την Παρασκευή που μπορείς να απολαύσεις το shopping στις πιο budget friendly τιμές. Βασική προϋπόθεση για να απολαύσεις τις αγορές σου στο έπακρο είναι να βρεθείς σε έναν χώρο που συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεσαι. Το One Salonica, το κορυφαίο outlet mall της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για ακόμα μία φορά υπόσχεται ένα ταξίδι στον κόσμο της μόδας, της πολυτέλειας, της υψηλής αισθητικής και της διασκέδασης σε έναν χώρο με εντυπωσιακό design που κάνει την εμπειρία του shopping ακόμα πιο απολαυστική.

Στο One Salonica, οι Black Friday προσφορές έχουν ξεκινήσει και αυτή είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βρεις τις χαμηλότερες τιμές της χρονιάς, ακόμα και σε κορυφαία brands. Κάπως έτσι μπορείς να ανανεώσεις τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου με fashionable κομμάτια που συνδυάζουν τις τάσεις της μόδας, την άριστη ποιότητα και ταυτόχρονα είναι διαχρονικά και έχουν τη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο το shopping; Φέτος, το One Salonica θέτει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, αφού όσο εσύ απολαμβάνεις τις αγορές σου, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις μεγάλα χρηματικά ποσά.

Πώς θα κάνεις έξυπνες επώνυμες αγορές στην Black Friday και ταυτόχρονα θα κερδίσεις μεγάλα χρηματικά ποσά

Πιο συγκεκριμένα, το One Salonica outlet mall, που είναι ο απόλυτος προορισμός για έξυπνες και επώνυμες αγορές σε προσκαλεί να συμμετέχεις στο μεγάλο CASH GIVEAWAY, μέσω του οποίου πρόκειται να μοιράσει συνολικά 10.000 ευρώ μετρητά σε έξι τυχερούς shoppers. Πώς θα λάβεις μέρος;

Πώς θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό του One Salonica;

Εάν θέλεις να συμμετέχεις και εσύ στον διαγωνισμό του One Salonica -και ποιος δεν θα ήθελε-, αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι πολύ άπλο και άκρως απολαυστικό. Δηλαδή έως και τις 28 Νοεμβρίου κανείς τις Black Friday αγορές σου από τα αγαπημένα επώνυμα brands του Οne Salonica, όπως Nike, Adidas, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Levi's κ.α μέσω των οποίων μπορείς να διεκδικήσεις 1.000 ή και 5.000 ευρώ.

One Salonica

Εάν θέλεις να προετοιμαστείς για το shopping σου, μπορείς να βρεις όλες τις Black Friday Προσφορές στο Onesalonica.com. Ποια είναι όμως τα βήματα για τον διαγωνισμό;

  1. Έως και τις 29 Δεκεμβρίου κάνεις τις επώνυμες αγορές σου, από 30€ και άνω, στα κορυφαία fashion, beauty, deco και gadget brands του One Salonica
  2. Συμπληρώνεις την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής
  3. Και δεν ξεχνάς να κρατήσεις την απόδειξη από τις αγορές σου.

Extra Tip: Πολλαπλασίασε τις συμμετοχές σου

Τα ευχάριστα νέα με το One Salonica δεν σταματούν όμως εδώ, αφού το outlet mall σε βοηθά να πολλαπλασιάσεις τις συμμετοχές σου στον διαγωνισμό. Πώς; Όσο μεγαλύτερη είναι η αξία της απόδειξης από τις αγορές που θα πραγματοποιήσεις τόσο περισσότερες είναι οι συμμετοχές σου στον διαγωνισμό και συνεπώς πολλές περισσότερες οι πιθανότητες και για είσαι ένας από τους μεγάλους τυχερούς.

Πιο συγκεκριμένα, με αγορές από 30€ - 59,99€ λαμβάνεις δικαίωμα 1 συμμετοχής, από 60€ - 89,99€ οι συμμετοχές τριπλασιάζονται- λαμβάνεις δηλαδή 3 συμμετοχές, από 90€-119,99€ λαμβάνεις 6 συμμετοχές και τέλος με αγορές 120€ και άνω λαμβάνεις 9 συμμετοχές.

Τα δώρα που θα κερδίσουν οι νικητές

Η ανάδειξη των 6 νικητών πραγματοποιείται μέσα live κληρώσεις εντός του One Salonica outlet mall και με τη συμμετοχή αγαπημένων προσώπων.

Take a look στο αναλυτικό πρόγραμμα των επόμενων κληρώσεων:

  1. Κλήρωση 2: Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 - Έπαθλο 1.000€
  2. Κλήρωση 3: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 - Έπαθλο 1.000€
  3. Κλήρωση 4: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 - Έπαθλο 1.000€
  4. Κλήρωση 5: Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 - Έπαθλο 1.000€
  5. Κλήρωση 6*: Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 - Έπαθλο 5.000€
  • Οι νικητές των 5 πρώτων κληρώσεων συμμετέχουν αυτόματα και στην μεγάλη κλήρωση των 5.000€
One Salonica

Όλοι όσοι δεν μπορούν να βρεθούν στο One Salonica, έχουν τη δυνατότητα να συντονιστούν στο Instagram account @onesalonicaofficial, ώστε να παρακολουθήσουν τις κληρώσεις online.

Stay Tuned στο instagram page @onesalonicaofficial για όλα τα τελευταία νέα και τις κληρώσεις μετρητών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ