Follow us

Πώς θα ψωνίσεις σωστά σε αυτή την Black Friday; Ο shopping guide για κομψές και διαχρονικές αγορές

Οι συμβουλές για να ψωνίσεις στις εκπτώσεις έξυπνα και κομψά.

Πώς θα ψωνίσεις σωστά σε αυτή την Black Friday; Ο shopping guide για κομψές και διαχρονικές αγορές Splash/Ideal Images

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι το λιγότερο χαοτική και πόσο μάλλον η Black Friday. Τα brands αναμειγνύουν τόσο χειμερινά όσο και καλοκαιρινά κομμάτια στις κρεμάστρες και τα ράφια και αν βρεθείς σε ένα φυσικό κατάστημα είναι σίγουρο, πως το χάος θα σε συνεπάρει. Από την άλλη πλευρά τα e-shops σού τα παρουσιάζουν αρκετά πιο οργανωμένα, όμως εκεί ενέχει ένα άλλο πρόβλημα: Η υπερκατανάλωση και η αγορά fashion items που δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά. Σε μία γενικότερη εικόνα, οι εκπτώσεις χρήζουν έναν ιδιαίτερο χειρισμό. Προτού ξεχυθείς σε ένα ατελείωτο shopping spree είναι καλύτερο για εσένα πρώτα να ακολουθήσεις μερικά βήματα, ώστε να επενδύσεις σωστά το budget σου κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Σήμερα, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 5 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τι πιο έξυπνες αγορές, που θα φοράς ξανά και ξανά.

'''Dos & Donts'' της Black Friday

Ήρθε η ώρα για basics | Οι εκπτώσεις είναι ιδανικές για να επενδύσεις σε βασικά κομμάτια που τόσο καιρό παραμελούσες. Κορμάκια, ζιβάγκο, παντελόνια σε ευέλικτες αποχρώσεις, ένα μαύρο blazer ακόμα και homewear όπως πιτζάμες και πλεκτές κάλτσες, είναι κομμάτια που χρειάζεσαι και δεν θα μετανιώσεις για την αγορά τους.

Τα δερμάτινα είναι απαραίτητα | Τα δερμάτινα είναι ο MVP της μεταβατικής και χειμερινής γκαρνταρόμπας και οι εκπτώσεις τα κάνουν προσιτά σε όλες. Δερμάτινες φούστες, παντελόνια, τζάκετ, παλτό και καμπαρντίνες, μπότες ακόμα και γάντια ή άλλα αξεσουάρ, όπως τσάντες μπαίνουν πρώτα πρώτα στη shopping list.

Μην ψωνίζεις μόνο για αυτή τη σεζόν | Οι τάσεις ειναι σίγουρα πολυπόθητες, όμως, αν δεν έχουν ευελιξία και διάρκεια στην γκαρνταρόμπα και το στιλ σου τοτε δεν τις χρειάζεσαι. Σε αυτή την Black Froday μην εστιάσεις σε κομμάτια με εφήμερο χαρακτήρα.

Καλύτερα να έχεις ποιότητα παρά ποσότητα | Επένδυσε σε κομμάτια με ποιότητα, όπως ένα καλοραμμένο κοστούμι ή ένα κασμιρένιο πουλόβερ αντί σε πολλά που γρήγορα θα φθαρθούν.

Δες τι σου λείπει | Κλείνουμε με την πιο σημαντική συμβουλή, δες τι λείπει από την γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς να κάνεις μία λίστα με εκείνα τα κομμάτια που χρειάζεσαι αλλά και εκείνα που θεωρείς πως θα αναβαθμίσουν το στιλ σου. Έτσι θα μπορέσεις στοχευμένα να ψωνίσεις χωρίς να ''ξελογιαστείς'' από τις προσφορές της Black Friday.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ