H Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε το πιο σικ ouffit για χειμώνα

Τα κομμάτια που επέλεξε η ηθοποιός μας κάνουν να ανυπομονούμε για το χειμώνα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το σκηνικό του καιρού έχει αλλάξει και ο χειμώνας είναι σχεδόν εδώ. Μπορεί να μην είναι η αγαπημένη μας εποχή, συγκριτικά με το ηλιόλουστο καλοκαίρι, όμως δεν μπορούμε παρά να παραδεχθούμε πως είναι η πιο πλούσια, στιλιστικά, εποχή του έτους. Το οφείλουμε στον εαυτό μας, λοιπόν, να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, χτίζοντας μία ολοκληρωμένη χειμερινή γκαρνταρόμπα που θα απαρτίζεται από όλα τα πιθανά layers. Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου, μπορείς να αντλήσεις έμπνευση και να ξεκινήσεις την αναζήτηση των κομματιών που θα σε συντροφεύσουν στον πιο stylish χειμώνα.

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της πολύ επιτυχημένης σειράς "Maestro", άλλωστε, πάντα αποτελεί έμπνευση χάρη στην ιδιαίτερη boho chic αισθητική της, και με τo τελευταίο της look μοίρασε winter inspo. Φόρεσε ένα μίντι, φόρεμα ζιβάγκο σε κρεμ απόχρωση και ένα καφέ, μακρύ παλτό και τα δυο από τη χειμερινή συλλογή attrativo. Ολοκλήρωσε το οutfit της με φλατ μπότες σε μαύρο χρώμα και λεπτή ζώνη που κολάκευε τη μέση της.

Αν έπρεπε να επιλέξεις δύο κομμάτια για να εντάξεις στην ντουλάπα σου αυτό τον χειμώνα, θα ήταν σίγουρα ένα παλτό και ένα μακρύ μάλλινο φόρεμα, ιδανικά σε high neck λαιμοκοψή, όπως της ηθοποιού. Πρόκειται για δυο basic κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις αναρίθμητους συνδυασμούς και να εντυπωσιάσεις σε κάθε περίσταση.

Για το παλτό δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, αφού είναι τόσο πρακτικό όσο και στιλάτο. Τους χειμερινούς μήνες είναι απαραίτητο και θα κάνει τα σύνολά σου κομψά και σικ. Το πιο ιδιαίτερο και elegant κομμάτι, όμως, που θα σε κρατήσει και ζεστή, είναι αναμφίβολα ένα φόρεμα σαν αυτό της Κλέλιας Ανδριολάτου. Είναι απόλυτα ευέλικτο και παρά τον cozy χαρακτήρα του, που συχνά αφαιρεί πόντους από στιλ, με το συγκεκριμένο κομμάτι θα είσαι πάντα κομψή. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο, με μπαλαρίνες, loafers ή τις αγαπημένες σου μπότες, μέχρι το βράδυ με biker jacket, ψηλοτάκουνες μυτερές μπότες και ένα metallic τσαντάκι, για να είσαι απόλυτα εναρμονισμένη με τις τάσεις.

Τα συγκεκριμένα κομμάτια θα σου λύσουν τα χέρια αυτό τον χειμώνα. Μάλιστα, στα καταστήματα attrativo θα βρεις το φόρεμα της Κλέλιας Ανδριολάτου, εκτός από κρεμ, και σε κυπαρισσί απόχρωση, την οποία σου προτείνουμε για να εντάξεις περισσότερο χρώμα στα χειμερινά σου looks.

Get the look

Μακρύ φόρεμα ζιβάγκο, Attrativo

Παλτό με ζώνη, Attrativo