Follow us

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ είναι η επιτομή της θηλυκότητας με cutout φόρεμα

Η εμφάνιση της με midi φόρεμα με cutout λεπτομέρειες και τα πιο δημοφιλή παπούτσια της σεζόν.

MissBloom TEAM
Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ είναι η επιτομή της θηλυκότητας με cutout φόρεμα Splash News/ Ideal Images

Πολλές φορές όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πιο θηλυκό σύνολο που να αποπνέει αυτοπεποίθηση καταφεύγουμε σε πολύπλοκες επιλογές, που τελικά δεν πετυχαίνουν τον σκοπό τους. Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πιο απλά από ό,τι νομίζουμε. Τα looks που χαρακτηρίζονται από αισθησιασμό δεν απαιτούν έντονα, μάξιμαλ στοιχεία αλλά μικρές καλαίσθητες λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Ένα φόρεμα, μία μίντι φούστα ή ένα τοπ, με μία τέτοια διακριτική λεπτομέρεια μπορεί να γίνει η βάση μίας άκρως σαγηνευτικής εμφάνισης.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ είναι γνωστή για τις "τόσο όσο" σέξι εμφανίσεις που την αναδεικνύουν με κομψό και αβίαστο τρόπο. Αν και πάντα οι στιλιστικές της επιλογές παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η πιο πρόσφατη της εμφάνιση αποτελεί υποδειγματική για όλες τις γυναίκες που θέλουν να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους μέσω των looks τους.

Η 26χρονη κόρη της Μαρί Σαντάλ και Παύλου Γλύξμπουργκ απαθανατίστηκε σε εορταστικό event της Miu Miu και εντυπωσίασε με το outfit που επέλεξε. Φόρεσε ένα sparkly μίντι μαύρο φόρεμα με cutout λεπτομέρεια στο ντεκολτέ από τη συλλογή Miu Miu. Απογείωσε τη θηλυκότητα του outfit, με τις -ιδιαίτερα δημοφιλείς- Miu Miu ψηλοτάκουνες μπαλαρίνες και ένα κατακόκκινο τσαντάκι του οίκου.

Ακολούθησε και εσύ το παράδειγμα της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ και αγκάλιασε τη θηλυκή σου πλευρά με κομψό τρόπο. Το cutout είναι από τους πιο έξυπνους τρόπους να εντάξεις ένα σέξι και διακριτικό στοιχείο στα σύνολά σου, αλλά όχι και ο μόνος. Μπορείς να εντάξεις τη διαφάνεια στα looks σου, και να πετύχεις ένα εξίσου feminine αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, μπορείς να φορέσεις μία μπλούζα με διαφάνεια πάνω από ένα κορμάκι ή εναλλακτικά να φορέσεις ένα τοπ με cutout detail, και να το συνδυάσεις με το ψηλόμεσο τζιν σου για ένα casual καθημερινό look, που όμως δε στερείται θηλυκότητας. Αν θες ένα "girly" στοιχείο στο σύνολό σου, συμπλήρωσε το με φλατ μπαλαρίνες ή slingback μυτερές γόβες.

Get inspired

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ