Follow us

Η Ολυμπία Χοψονίδου φόρεσε το πιο extreme τζιν που ξεχωρίζει στις φετινές τάσεις

Η Ολυμπία Χοψονίδου φόρεσε Alaia τζιν και τράβηξε τα βλέμματα.

Ολυμπία Χοψονίδου NDP

Μετά από τόσα άρθρα που εξυμνούμε τα ντένιμ παντελόνια, θα έχεις καταλάβει πως εδώ στο MissBloom είμαστε λάτρεις των τζιν και δύσκολα τα αποχωριζόμαστε. Είναι η go to επιλογή μας για αμέτρητες περιστάσεις. Είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε περίστασης για αυτό και για την φθινοπωρινή σεζόν οι σχεδιαστές φρόντισαν να το ανανεώσουν και να δημιουργήσουν τάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε γυναίκας με σχέδια, που σίγουρα κάνουν ένα update στο κλασικό look τους. Μία από αυτές τις προτάσεις ήταν του Maison Alaia, που μας πρότεινε να φορέσουμε μία τολμηρή και ενδιαφέρουσα εκδοχή του τζιν με 70s διάθεση, την οποία μάλιστα επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Ολυμπία Χοψονίδου.

Το Alaia τζιν παντελόνι της Ολυμπίας Χοψονίδου που θα θέλαμε να κάνουμε δικό μας

Ο λόγος για το παρακάτω look της Ολυμπίας Χοψονίδου, στο οποίο φοράει ένα ιδιαίτερο τζιν. Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο ντένιμ με καμπάνα σχέδιο, που τελειώνει σε statement παντζάκια, τα οποία φέρουν κίνηση και όγκο με αποτέλεσμα να τραβούν την προσοχή. Θυμίζουν κάτι από τα 80s, ενώ δίνουν μία vintage και glam πινελιά στο κλασικό look του αγαπημένου μας τζιν παντελονιού. Θα μπορούσαμε να πούμε πως οίκος είχε άκρως μαξιμαλιστική διάθεση όταν σχεδίασε αυτό το παντελόνι και το αποτέλεσμα δεν απογοήτευσε. Η Ολυμπία Χοψονίδου συνδύασε το εκκεντρικό παντελόνι της με ένα απλό T-shirt, μία μαύρη πλεκτή ζακέτα, μία ντένιμ τσάντα του οίκου Chanel, που έκανε έναν υπέροχο συνδυασμό με το τζιν της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου φόρεσε το πιο extreme τζιν που ξεχωρίζει στις φετινές τάσεις

Η Ολυμπία Χοψονίδου φαίνεται να παρακολουθεί στενά τις τάσεις της σεζόν, καθώς ολοκλήρωσε το look της με τα απολύτως hot παπούτσια, τις μπαλαρίνες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ